El 22è Torneig Internacional d’hoquei base Reus Deportiu – BBVA ja coneix la seva imatge

Neix del guanyador del concurs de dibuix entre escoles de primària de la ciutat | El torneig té lloc del 2 al 4 de setembre de 2022

 

El 22è Torneig Internacional d’hoquei base del Reus Deportiu-BBVA se celebrarà del 2 al 4 de setembre al Palau d’Esports. La cita reunirà el equips base del club i d’altres provinents d’arreu del territori català. Al torneig hi prenen part equips femenins (fem15 i fem15) i equips masculins, des de pre-benjamins fins a júniors. Aquest dimecres, a les instal·lacions del club esportiu, s’ha donat a conèixer la imatge del torneig, fruit del dibuix guanyador del concurs escolar entre centres de primària de la capital del Baix Camp. L’obra escollida per al jurat és a càrrec de Leonor Pizarro, de La Salle. A tots els equips participants, se’ls entregarà una samarreta que incorpora la imatge del torneig.

En l’acte, hi han assistit la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Reus, Albert Roca, així com l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Pep Cuerba i el gerent del Consell Esportiu del Baix Camp, Joan Bartolí. També els alumnes participants al cconcurs de dibuix, així com les jugadores i jugadors dels primers equips d’hoquei.

La competició, té novament el suport de BBVA com a patrocinador principal. El Torneig embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l’esport base, com són el treball en equip, l’esperit de superació i el foment del talent. Valors que tant BBVA com el Reus Deportiu comparteixen i que es volen posar en relleu en aquesta iniciativa que fomenta l’esport entre els joves.

 

GUANYADORS

Primer cicle

1r premi: Aina Estivill (Joan Rebull)

2n premi: Victor Viñes

3r premi: Roberto Montoya

 

2n cicle

1r premi: Xènia Borrego (Pare Manyanet)

2n premi: María Caballero (La Salle)

3r premi: Adriana García (Joan Rebull)

 

3r cicle

1r premi: Ariadna Ruíz (Joan Rebull)

2n premi: Paula Calvache (Joan Rebull)

3r premi: Natacha Comino (La Salle)