Insistir per la tercera plaça a Riazor

Foto: Juanjo Vinya | Marc Julià lluitant la bola amb Jordi Adroher en el partit de la primera volta al Palau

Dissabte a les 8 del vespre, en la penúltima jornada d’OK Lliga, el Reus Deportiu Miró visita la complicada pista del Deportivo Liceo, el segon classificat. Guanyar suposaria seguir en la lluita per la tercera posició amb el Caldes. Compartim 58 punts amb els barcelonins, però tenim l’average perdut. Per la seva banda, en aquesta 29a jornada, els d’Eduard Candami visiten la pista del Vendrell, equip que està lluitant per mantenir-se a la màxima categoria. El Barça podria ser campió si supera el ja descendit CH Mataró.

Riazor, pista incòmoda

L’últim precedent a Riazor amb el Liceo es remunta al 16 de desembre de 2018, amb un 4-4 a l’electrònic. La darrera temporada, no hi vam viatjar per culpa de l’arribada de la pandèmia, el qual va provocar l’aturada de la competició en la darrera jornada.

Aquesta temporada ens hem vist les cares en dues ocasions amb els de Juan Copa. Una cara i l’altra creu. La primera va ser a les semifinals de la Supercopa d’Espanya amb un 7-5 favorable als nostres interessos. Per contra, vam caure derrotats per 1-3 en la visita dels gallecs al Palau d’Esports, en lliga.

Escolta les paraules del capità abans del gran duel: