Caiem eliminats de la Copa davant el Barça

Imtage: Julià i Alabart en un acció del clàssic

La temporada del Reus Deportiu Miró ha acabat a La Corunya després de caure en les semifinals de la Copa del Rei davant el Barça (3-6). La plantilla ha competit fins a l’últim segon amb la màxima professionalitat, però no ha pogut davant el campió de l’OK Lliga.

Ens avançàvem amb un gol de Marc Julià de falta directa al primer minut, però els blaugrana han capgirat el clàssic i l’han encarrilat abans del descans (2-6). De l’1-0 a l’1-4 amb gols de Bargalló i Álvarez de directa; Llorca i Alabart. El 2-4  ha estat obra d’Àlex Rodríguez, tot arrossegant la bola dins l’àrea al minut 18.

Cop dur als darrers minuts del primer temps

El Barça ha aprofitat els darrers dos minuts de la primera per esgarrapar. Joao Rodrigues, i de nou Bargalló, han enviat la bola al fons de la xarxa. Uns gols que han suposat un gerro d’aigua freda.

Porteria a zero al segon temps i oportunitats per entrar de nou en el duel

A la represa, l’equip ha ajustat les línies defensives i Càndid Ballart ha refusat tot el perill que li ha arribat. Els culers no han aconseguit ampliar distàncies en el segon temps. Sí que ha estat encertat el capità Joan Salvat. Ha rematat de voleia una assistència de Rodríguez des del segon pal per situar el 3-6. Un resultat que no s’ha mogut més. L’equip ha gaudit de dues faltes seguides consecutives, una després que Bargalló fos amonestat amb blava i després per la desena de l’equip barceloní. Però ni Julià ni Rodríguez han pogut batre Sergio Fernández.

Tot i l’eliminació l’equip dirigit per Jordi Garcia ha defensat amb orgull els nostres colors. Ha estat el darrer partit amb la samarreta del Reus per a Àlex Rodríguez i Romà Bancells. També per al preparador físic Oriol Pla, que deixa l’entitat després de sis temporades. Agraïm a tots la seva dedicació i entrega i els desitgem molta sort en el seu nou camí.