Els socis disposaran de més carrers de piscina entre setmana

👋🏻 #SocisRD , a partir del dilluns 15 de novembre, obrim la piscina 3 de 9:00 h a 20:00 h entre setmana 🏊🏼‍♀

🕛Ds de 9:00 h a 13:00 h i 16:00 a 18:00 h
Dg de 9:00 h a 13:00 h

❌ Restarà tancada els festius

#ZonaAiguesRD #ReusDeportiu #ForçaReus

Iniciem les sessions de rehabilitació aquàtica per a dones operades de càncer de mama

Un any més, al Reus Deportiu s’imparteixen sessions de fisioteràpia acuàtica per a dones que han estat operades de càncer de mama. El curs ha començat aquest dimarts sota les ordres del fisioterapeuta Nacho Alcoceba de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquestes classes s’allargaran fins al juny. Per apuntar-se cal dirigir-se a les seus de l’AECC de la demarcació i a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Acaba la temporada d’estiu amb el tancament de les piscines exteriors

El Reus Deportiu dona per acabada la temporada d’estiu amb el tancament de les piscines exteriors del carrer Antoni Gaudí. Aquest darrer diumenge, els socis i sòcies han pogut capbussar-se per darrera vegada.

Les piscines van obrir-se per primera vegada els dos caps de setmana abans de Sant Joan. El 23 de juny, dia de revetlla, van quedar oficialment inaugurades. Les piscines ubicades al complex del tennis i pàdel, van tancar les portes el 29 d’agost.

S’aturen les activitats aquàtiques dirigides la primera quinzena d’agost

De l’1 al 15 d’agost, no s’impartiran les classes d’activitats aquàtiques (aquadynamic; aquamaster; aquagac i aquagym).

La piscina número tres romandrà tancada el mes d’agost

S’hi realitzarà el corresponent manteniment

La piscina número tres del Reus Deportiu no estarà a disposició dels socis al llarg del mes d’agost. L’àrea de manteniment del club hi realitzarà la corresponent neteja i reparació de totes les imperfeccions que han anat apareixent a causa del seu ús. Disculpin les molèsties.

D’altra banda, de l’1 al 15 d’agost, no s’impartiran les classes d’activitats aquàtiques (aquadynamic; aquamaster; aquagac i aquagym).

El Reus Deportiu contribueix en la investigació i tractament de l’esclerosi múltiple

El Reus Deportiu ha aportat el seu granet de sorra en el tractament i la recerca de l’esclerosi múltiple en una nova edició del ‘Mulla’t’, una iniciativa promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest dissabte han tingut lloc un seguit d’esdeveniments per a recaptar fons.

A les 11 del matí, a una de les piscines, s’ha celebrat una classe d’aquadinàmic a càrrec de Reme Hernández, coordinadora de les activitats aquàtiques i monitora del club. Aquesta activitat ha tingut bona acollida, hi han participat mig centenar de persones.

A les 12, s’ha realitzat el tradicional salt a l’aigua. Aquest ha comptat amb la presència del regidor d’Esports a l’Ajuntament, Pep Cuerba. Els assistents, socis i no socis de l’entitat han pogut comprar marxandatge de la campanya per col·laborar amb la causa.

El Reus Deportiu es mullarà per l’esclerosi múltiple

Una edició més, el Reus Deportiu dona suport a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Al llarg del proper diumenge, 11 de juliol, es realitzaran diverses accions a les piscines exteriors del complex del carrer Antoni Gaudí per visibilitzar la malaltia i recaptar fons per al seu tractament a través de la venda de marxandatge.

A les 11 del matí, el Reus Deportiu organitza una classe d”aquadinàmic’. Una hora més tard, es realitzarà el tradicional salt conjunt a l’aigua, la imatge que il·lustra millor aquest esdeveniment. Aquestes activitats són destinades a tot el públic. Els socis poden apuntar-s’hi a través del portal de reserves habilitat pel club. Els que no són socis poden fer servir les invitacions donades als socis o bé abonant el passi de piscina d’un dia. L’espai de piscines exteriors obre de 10 del matí fins a les 8 del vespre.

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

Cartell del Mulla’t 2021

 

Obertura de les piscines exteriors

L’estiu s’apropa i el club està treballant intensament per a tenir a punt les piscines exteriors per a gaudir d’un entorn immillorable. L’espai del complex situat al carrer Antoni Gaudí s’obrirà per als socis els dos caps de setmana abans de Sant Joan, el 12,13,19 i 20 de juny de les 10:00 h fins a les 20:00 h.

A partir del 23 de juny, dia de revetlla de Sant Joan, les piscines exteriors es mantindran obertes fins a final de la temporada d’estiu, cada dia de la setmana (10:00 h fins a les 20:00 h).

PISCINES TENNIS I PÀDEL

Les piscines exteriors situades al complex del tennis i pàdel estaran a disposició dels socis del 28 de juny fins al 31 d’agost, cada dia de la setmana de les 10:00 h fins a les 20:00 h.