Ens mullem per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge, el Reus Deportiu ha estat partícip de la jornada Mulla’t a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. A les piscines exteriors hem organitzat una classe d’aquadynamic i el tradicional salt conjunt a l’aigua que visibilitza la solidaritat envers la malaltia. A banda, l’organització també ha venut marxandatge en l’accés al recinte. La jornada ha comptat amb la presència del regidor d’Esports a l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, així com de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells.

A les 11 del matí, la coordinadora de la zona d’aigües, Reme Hernández ha impartit la classe d’aquadynamic, el qual ha comptat amb la participació d’una cinquantena de sòcies i socis. Un cop finalitzada la sessió, s’ha reunit al màxim de presents per saltar conjuntament a l’aigua i així immortalitzar la típica imatge una edició més.

Inaugurem la zona d’spa1 amb un nou bany de vapor i una remodelada zona de jacuzzi

Finalitza la reconstrucció de la zona d’spa del Reus Deportiu. Si el passat 10 de maig s’inaugurava la nova sauna seca i la remodelada zona de jacuzzi 2, aquest dimecres, la junta directiva encapçalada per la presidenta Mònica Balsells, ha donat a conèixer el nou bany de vapor i la zona de jacuzzi 2 davant les autoritats locals. El nou bany de vapor emet una temperatura entre 42-48° i una humitat del 100%. El soci podrà usar-lo a partir de divendres.

L’alcalde, Carles Pellicer; la delegada del Govern, Teresa Pallarès; el regidor d’Empresa, Carles Prats; el president del Consell Esportiu del Baix Camp i el Secretari, Ernest Aymamí i Joan Bartolí, han estat presents en la inauguració.

El club va patir un incendi el passat 12 d’octubre que va malmetre tota la zona d’spa i voltants. Amb la rehabilitació, el club ha dividit la zona d’spa en dues àrees més àmplies i modernes que anteriorment.

 

Inaugurem la nova zona d’spa 2

El Reus Deportiu hem inaugurat la zona d’ ‘SPA 2’ aquest dimarts 10 de maig. Aquest espai, rehabilitat després de l’incendi patit el passat 12 d’octubre, compta amb una sauna finlandesa o seca i una remodelada zona de jacuzzi. Els socis de l’entitat en podran fer ús a partir de d’aquest dimecres.

L’estrena ha comptat amb la presència de la junta directiva encapçalada per la presidenta Mònica Balsells, els representants de COASA i saunes Wicky (executors de les obres); el Consell Esportiu del Baix Camp i les autoritats locals. L’alcalde, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; el regidor d’Empresa, Carles Prats i la regidora d’Urbanisme, Marina Berasategui hi han assistit.

La sauna finlandesa, de grans dimensions, emet una temperatura entre 75º i 95º i una humitat de 20%. Incorpora llums led, com en el sostre del jacuzzi. “De piscines n’hi ha a tot arreu, però de zona d’spa, no, i nosaltres, aquest tret diferencial sempre l’hem tingut”, ha destacat la presidenta Mònica Balsells. El vicepresident de l’Àrea Teconològica, Infraestructures i Manteniment, Antoni Ferré ha subratllat la tasca de Coasa i l’equip de manteniment del club: “han treballat molt i moltes hores, el resultat final és un èxit”.  Un cop finalitzades aquestes obres, es procedirà a rehabilitar la zona d’spa 1, el qual incorporarà un nou bany de vapor. Es preveu obrir-la  a principis de juny.

 

 

Tot a punt per estrenar la nova zona ‘spa 2’

La zona d’spa 2 s’inaugurarà el dimarts 10 de maig. El mateix migdia, els socis podran gaudir del nou espai, que compta amb una nova sauna finlandesa i la remodelada  zona de jacuzzi. Una vegada el nou equipament estigui en marxa, s’actuarà en la rehabilitació de l’spa 1, on hi haurà habilitat el bany de vapor juntament amb la zona de jacuzzi. Es peveu obrir aquesta zona a principis de juny. Tota la zona de balneari del club va patir un incendi el passat 12 d’octubre. Fins al moment, el club ha treballat intensament per a oferir un nou i comfortable espai als socis.

S’inicien les reformes de les zones d’spa afectades per l’incendi

El dilluns 7 de febrer, la constructora COASA iniciarà la rehabilitació de la zona d’spa del Reus Deportiu. L’espai es va incendiar el passat 12 d’octubre, i fins al moment, el club ha estat a l’espera de les conclusions dels pèrits.

La reforma constarà de dues fases. Primer s’actuarà en la zona d’spa 2. Aquesta va ser la zona més afectada. Un cop s’hagi finalitzat, es restaurarà la zona d’spa 1. En aquest espai, el jacuzzi es troba en funcionament des de finals de novembre.

Socis i sòcies de l’entitat, lamentem un cop més les afectacions produïdes. Informarem al més aviat possible del període estimat de finalització de cada fase.

Els socis disposaran de més carrers de piscina entre setmana

👋🏻 #SocisRD , a partir del dilluns 15 de novembre, obrim la piscina 3 de 9:00 h a 20:00 h entre setmana 🏊🏼‍♀

🕛Ds de 9:00 h a 13:00 h i 16:00 a 18:00 h
Dg de 9:00 h a 13:00 h

❌ Restarà tancada els festius

#ZonaAiguesRD #ReusDeportiu #ForçaReus

Iniciem les sessions de rehabilitació aquàtica per a dones operades de càncer de mama

Un any més, al Reus Deportiu s’imparteixen sessions de fisioteràpia acuàtica per a dones que han estat operades de càncer de mama. El curs ha començat aquest dimarts sota les ordres del fisioterapeuta Nacho Alcoceba de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquestes classes s’allargaran fins al juny. Per apuntar-se cal dirigir-se a les seus de l’AECC de la demarcació i a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Acaba la temporada d’estiu amb el tancament de les piscines exteriors

El Reus Deportiu dona per acabada la temporada d’estiu amb el tancament de les piscines exteriors del carrer Antoni Gaudí. Aquest darrer diumenge, els socis i sòcies han pogut capbussar-se per darrera vegada.

Les piscines van obrir-se per primera vegada els dos caps de setmana abans de Sant Joan. El 23 de juny, dia de revetlla, van quedar oficialment inaugurades. Les piscines ubicades al complex del tennis i pàdel, van tancar les portes el 29 d’agost.

S’aturen les activitats aquàtiques dirigides la primera quinzena d’agost

De l’1 al 15 d’agost, no s’impartiran les classes d’activitats aquàtiques (aquadynamic; aquamaster; aquagac i aquagym).

La piscina número tres romandrà tancada el mes d’agost

S’hi realitzarà el corresponent manteniment

La piscina número tres del Reus Deportiu no estarà a disposició dels socis al llarg del mes d’agost. L’àrea de manteniment del club hi realitzarà la corresponent neteja i reparació de totes les imperfeccions que han anat apareixent a causa del seu ús. Disculpin les molèsties.

D’altra banda, de l’1 al 15 d’agost, no s’impartiran les classes d’activitats aquàtiques (aquadynamic; aquamaster; aquagac i aquagym).