Piscina del Reus Deportiu

El Reus Deportiu fixa la temperatura de les seves piscines entre 28º i 30º

La Llei estableix que les piscines d’ús públic, com la del Reus Deportiu, han d’estar entre 24º i 30º. Així ho especifica l’article 20 del Decret 95/2000, referent a les “normes sanitàries aplicables a piscines d’ús públic”. En aquesta línia, al Reus Deportiu tenim actualment la Piscina 1, destinada a un ús més esportiu, a 28º; i les Piscines 2 i 3, pensades per a una natació més relaxada i de caràcter infantil, a 30º.

Què podem fer per a minimitzar la sensació de fred quan entrem a l’aigua?

A més a més, et recomanem que segueixis aquests consells pràctics per a minimitzar la sensació de fred quan vinguis a la zona d’aigües del Reus Deportiu.

  • Esperar entre 5 i 10 minuts abans d’entrar a l’aigua per escalfar el cos i adequar-lo a la temperatura ambient.
  • Dutxar-se només el temps necessari abans d’entrar a la piscina, ja que l’aigua de la dutxa està calenta. Així evitarem notar tant la diferència de temperatura.
  • Mullar-se el cos de forma generalitzada amb l’aigua de la piscina, abans de posar-s’hi.

Entra en funcionament la nova deshumectadora del club!

♻️ Anunciem i segur que ho notareu, que ja funciona la nova deshumectadora, una acció rellevant del projecte integral d’eficiència energètica!

#ForçaReus

COMUNICAT

⚠️ Deshumectadores de les piscines climatitzades i dels spas inoperatives

🔜 S’estan substituïnt per unes de noves, tal com exposa el projecte integral d’eficiència energètica que vam aprovar en assemblea.

🙏🏻 Lamentem les molèsties ocasionades, estem treballant per millorar les instal•lacions el més aviat possible.


 

El jacuzzi 1 tanca temporalment per a tasques de manteniment

El jacuzzi 1 restarà tancat de dilluns 9 de gener fins a nou avís  per al correcte manteniment.  (ACTUALITZACIÓ 11 DE GENER*)

Disculpeu les molèsties.

Ens mullem per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge, el Reus Deportiu ha estat partícip de la jornada Mulla’t a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. A les piscines exteriors hem organitzat una classe d’aquadynamic i el tradicional salt conjunt a l’aigua que visibilitza la solidaritat envers la malaltia. A banda, l’organització també ha venut marxandatge en l’accés al recinte. La jornada ha comptat amb la presència del regidor d’Esports a l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, així com de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells.

A les 11 del matí, la coordinadora de la zona d’aigües, Reme Hernández ha impartit la classe d’aquadynamic, el qual ha comptat amb la participació d’una cinquantena de sòcies i socis. Un cop finalitzada la sessió, s’ha reunit al màxim de presents per saltar conjuntament a l’aigua i així immortalitzar la típica imatge una edició més.

Inaugurem la zona d’spa1 amb un nou bany de vapor i una remodelada zona de jacuzzi

Finalitza la reconstrucció de la zona d’spa del Reus Deportiu. Si el passat 10 de maig s’inaugurava la nova sauna seca i la remodelada zona de jacuzzi 2, aquest dimecres, la junta directiva encapçalada per la presidenta Mònica Balsells, ha donat a conèixer el nou bany de vapor i la zona de jacuzzi 2 davant les autoritats locals. El nou bany de vapor emet una temperatura entre 42-48° i una humitat del 100%. El soci podrà usar-lo a partir de divendres.

L’alcalde, Carles Pellicer; la delegada del Govern, Teresa Pallarès; el regidor d’Empresa, Carles Prats; el president del Consell Esportiu del Baix Camp i el Secretari, Ernest Aymamí i Joan Bartolí, han estat presents en la inauguració.

El club va patir un incendi el passat 12 d’octubre que va malmetre tota la zona d’spa i voltants. Amb la rehabilitació, el club ha dividit la zona d’spa en dues àrees més àmplies i modernes que anteriorment.

 

Inaugurem la nova zona d’spa 2

El Reus Deportiu hem inaugurat la zona d’ ‘SPA 2’ aquest dimarts 10 de maig. Aquest espai, rehabilitat després de l’incendi patit el passat 12 d’octubre, compta amb una sauna finlandesa o seca i una remodelada zona de jacuzzi. Els socis de l’entitat en podran fer ús a partir de d’aquest dimecres.

L’estrena ha comptat amb la presència de la junta directiva encapçalada per la presidenta Mònica Balsells, els representants de COASA i saunes Wicky (executors de les obres); el Consell Esportiu del Baix Camp i les autoritats locals. L’alcalde, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; el regidor d’Empresa, Carles Prats i la regidora d’Urbanisme, Marina Berasategui hi han assistit.

La sauna finlandesa, de grans dimensions, emet una temperatura entre 75º i 95º i una humitat de 20%. Incorpora llums led, com en el sostre del jacuzzi. “De piscines n’hi ha a tot arreu, però de zona d’spa, no, i nosaltres, aquest tret diferencial sempre l’hem tingut”, ha destacat la presidenta Mònica Balsells. El vicepresident de l’Àrea Teconològica, Infraestructures i Manteniment, Antoni Ferré ha subratllat la tasca de Coasa i l’equip de manteniment del club: “han treballat molt i moltes hores, el resultat final és un èxit”.  Un cop finalitzades aquestes obres, es procedirà a rehabilitar la zona d’spa 1, el qual incorporarà un nou bany de vapor. Es preveu obrir-la  a principis de juny.

 

 

Tot a punt per estrenar la nova zona ‘spa 2’

La zona d’spa 2 s’inaugurarà el dimarts 10 de maig. El mateix migdia, els socis podran gaudir del nou espai, que compta amb una nova sauna finlandesa i la remodelada  zona de jacuzzi. Una vegada el nou equipament estigui en marxa, s’actuarà en la rehabilitació de l’spa 1, on hi haurà habilitat el bany de vapor juntament amb la zona de jacuzzi. Es peveu obrir aquesta zona a principis de juny. Tota la zona de balneari del club va patir un incendi el passat 12 d’octubre. Fins al moment, el club ha treballat intensament per a oferir un nou i comfortable espai als socis.

S’inicien les reformes de les zones d’spa afectades per l’incendi

El dilluns 7 de febrer, la constructora COASA iniciarà la rehabilitació de la zona d’spa del Reus Deportiu. L’espai es va incendiar el passat 12 d’octubre, i fins al moment, el club ha estat a l’espera de les conclusions dels pèrits.

La reforma constarà de dues fases. Primer s’actuarà en la zona d’spa 2. Aquesta va ser la zona més afectada. Un cop s’hagi finalitzat, es restaurarà la zona d’spa 1. En aquest espai, el jacuzzi es troba en funcionament des de finals de novembre.

Socis i sòcies de l’entitat, lamentem un cop més les afectacions produïdes. Informarem al més aviat possible del període estimat de finalització de cada fase.

Els socis disposaran de més carrers de piscina entre setmana

👋🏻 #SocisRD , a partir del dilluns 15 de novembre, obrim la piscina 3 de 9:00 h a 20:00 h entre setmana 🏊🏼‍♀

🕛Ds de 9:00 h a 13:00 h i 16:00 a 18:00 h
Dg de 9:00 h a 13:00 h

❌ Restarà tancada els festius

#ZonaAiguesRD #ReusDeportiu #ForçaReus