Victòria de prestigi a Caldes

Victòria treballada del Reus Deportiu Virginias a la pista del Recam Làser Caldes per 3-4. , OK Un doblet de David Gelmà i els gols de Raul Marín i Marc Julià han contrarestat els de Marcos Blanqué, Xavi Rovira i Sito Ricart. Amb els tres punts sumats, mantenim la tercera posició de la Parlem OK Liga amb 35 punts.

Amb un tir exterior, David Gelmà ha obert la llauna al minut 16. Minuts abans, el mateix jugador havia errat un penal. Es refeia amb una autèntica canonada. Raul Marín també hauria pogut obrir la llauna a través d’una falta directa després que Sito Ricart veiés la blava.
Ferran Rosa tampoc ha pogut batre Ballart amb una directa. Julià havia estat amonestat amb blava. I del 0-1 al 0-2, obra de Raul Marín després d’una gran combinació amb Sergi Aragonès.
Els locals han agafat oxigen abans del descans. Sito Ricart ha aixecat la bola davant Càndid Ballart dins l’àrea per enviar-la al fons de la xarxa (1-2).
Tot just començar la segona, hem comès la desena falta. El local Xavi Rovira l’ha aprofitat per empatar (2-2). El guió del partit hauria pogut canviar si Ferran Rosa hagués transformat un penal, poc després. El mateix jugador ha provocat una falta directa.Marc Julià, amb molta qualitat ha superat Camps tot situant el 2-3.
Gairebé un minut després, amb un aixeca i pica, Marcos Blanqué ha restablert l’empat (3-3). Amb igualtat sobre la pista, ha aparegut de nou David Gelmà per sorprendre una altra vegada Camps amb un potent tir exterior que ha servit per sumar els tres punts de la Torre Roja (3-4). Restaven onze minuts pel desenllaç, però l’electrònic ja no s’ha mogut més. El Caldes ha buscat l’empat a la desesperada tot retirant el seu porter i donant entrada a un jugador més a la pista. Victòria de prestigi del Reus Deportiu Virginias abans de rebre el Liceo dissabte vinent al Palau d’Esports.