Superem el Palafrugell en l’últim partit de l’any al Palau

Foto: Juanjo Vinya

Victòria per 7 gols a 3 davant el CH Palafrugell aquest diumenge en el darrer partit de l’any al Palau d’Esports. Amb les baixes del màxim golejador Raúl Marín, Pablo Nájera i el capità Joan Salvat, l’equip ha demostrat que té molts registres per guanyar i convèncer. Ha debutat el porter Gerard Montes després de deixar enrere les lesions. També ho han fet els juniors Diego Rojas i Pol Cabré.

Marc Julià ha fet pujar els primers gols al marcador. Ferran Giménez i Pablo Del Río, amb una aportació cadascú, han encarrilat el partit. Abans del descans, però, el Palafrugell ha escurçat distàncies mitjançant “Caco”.

A l’inici del segon temps, el xilè Felipe Castro ha ampliat l’avantatge amb dues dianes. També ha arribat el premi per a Àlex Rodríguez. Després de fallar un penal, no ha perdonat el refús.

El conjunt gironí ha retallat distàncies dues vegades més amb gols de Borja Ramón i Sergi Canet, per situar el 7-3 definitiu a l’electrònic.

Amb el triomf, el Reus Deportiu Miró es manté a la 4a posició de l’OK Lliga amb 26 punts. Dissabte vinent visitem la pista del CH Lloret.