L’Igualada Hoquei Club, el primer rival del Reus Deportiu Virginias a la Parlem OK Liga

S’ha sortejat el calendari a les Caves Freixenet

El Reus Deportiu Virginias iniciarà la Parlem OK Liga a la pista de l’Igualada Hoquei Club. Una competició que estrena patrocinador, la teleoperadora catalana i que arrancarà el pròxim 18 de setembre. Enguany, també es restableix el play-off per al títol entre els vuit primers classificats a la lliga regular. Els quarts de final seran al millor de tres partits i les semifinals i la final al millor de cinc.

Raul Marín ha estat convidat a la cerimònia, que ha tingut lloc a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia. “Portem un escut que ens obliga estar a dalt de tot”. El reusenc ha apuntat que tot i les baixes importants de l’Àlex Rodríguez i el Romà Bancells, “sha fitxat gent jove que servirà per refer-se i canviar el sistema de joc”. Respecte al duel inaugural davant l’Igualada, Marín ha afirmat que “és una pista complicada i que la primera jornada sempre és important començar bé, però que la lliga amb play-off és molt llarga”.

 

ÀLEX RODRÍGUEZ, NOMINAT MVP DE LA PASSADA TEMPORADA

En la gala, Àlex Rodríguez ha rebut el guardó com a millor jugador de la temporada passada, un títol que ha aconseguit defensant els nostres colors. Rodríguez provarà fortuna al Deportivo Liceo les pròximes temporades.