Joma serà el patrocinador oficial tècnic del Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha assolit un acord amb Joma per tal que l’empresa fabricant de material esportiu sigui el nou patrocinador tècnic de l’entitat roig-i-negre fins el 2028.

L’entitat reusenca i la marca espanyola firmen per a les properes quatre temporades i Joma equiparà totes les seccions esportives del Club.

Aquest dijous, 11 de juliol, s’ha dut a terme l’acte de presentació de l’acord amb la firma Joma a les instal·lacions del Reus Deportiu. La presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, valora l’acord com “un gran pas” per al Club i afegeix: “Estem molt contents i orgullosos d’haver firmat el conveni amb Joma, i també amb Equipa13, distribuïdor oficial de la marca a Reus”.

“Un canvi de marca sempre és important i feia molt de temps que hi estàvem treballant. També crec que hem de destacar que totes les seccions del Club lluiran la marca”.

Així mateix, Lluís Pérez, representant de Joma a Catalunya, destaca que és un “orgull col·laborar amb una entitat històrica, coneguda a tot Espanya i centenària com és el Reus Deportiu”.

Les primeres equipacions, fidels a la història del Club

Les primeres equipacions de totes les seccions del Club presentaran les línies essencials i històriques de l’entitat. Tant la primera equipació de la secció d’hoquei patins com de bàsquet manté una línia central negre, mentre que les línies laterals mantenen el color vermell clàssic.


La novetat, de la mà de la segona equipació del primer equip d’hoquei patins

La novetat d’enguany, així mateix, arriba de la mà de la segona equipació del primer equip d’hoquei patins. Amb fons blanc i taques negres, el primer equip del Reus Deportiu Virginias lluirà enguany una segona equipació totalment novedosa i que, entre les seves curiositats, manté l’escut del Reus Deportiu íntegrament de color daurat. La segona equipació del primer equip d’hoquei patins canviarà anualment.

D’altra banda, i pel que fa a la segona equipació de la secció de bàsquet, aquesta serà també de color blanc, amb dues fines línies roig-i-negres centrals.

Finalment, també cal destacar que en l’acte de presentació amb Joma també es van presentar les equipacions que lluiran altres seccions del Club com les de patinatge, tennis i pàdel i gimnàstica rítmica.

  • La compra d’articles de Joma del Reus Deportiu es pot fer a través d’aquest enllaç.