Iniciem la Frit Ravich Lliga Catalana davant el Girona

El Reus Deportiu Virginias començarà la Frit Ravich Lliga Catalana 2022 a la pista del Garatge Plana Girona CH dissabte a les 20:15. En l’edició d’enguany hi participen 12 equips, enquadrats en 4 grups de tres equips. L’altre rival del nostre grup és l’Igualada HC. El primer classificat de cada grup accedeix a les semifinals.

Enguany, la competició catalana coincideix amb el World Skate Games de l’Argentina, i, per tant, no disposarem dels jugadors Sergi Aragonès (Espanya), Checco Compagno (Itàlia) i Diego Rojas (Xile).

El següent partit de la fase de grups el jugarem davant l’Igualada el 4 de novembre al Palau d’Esports a les 9 de la nit. L’absència més destacada de la Lliga Catalana és la del Barça. equip que va renunciar jugar per les internacionalitats de la major part de la seva plantilla.

 

Grup 1: Reus Deportiu Virginias, Igualada Rigat HC, Garatge Plana Girona CH.

Grup 2: CE Noia Freixenet, CP Voltregà Stern Motor, PHC Sant Cugat Solideo.

Grup 3: Finques Prats Lleida, Recam Làser Caldes, CE Arenys de Munt Solartradex.

Grup 4: Parlem Calafell, PAS Alcoi (convidat), CP Vilafranca Capital del Vi.

 

La fase final de la Lliga Catalana masculina i femenina està prevista en una seu conjunta, el cap de setmana del 12 i el 13 de novembre, jugant-se dissabte a la tarda les semifinals i les dues finals diumenge al matí.