El Reus Deportiu Virginias 22-23 ja roda!

El Reus Deportiu Virginias ha iniciat la pretemporada 22-23 aquest dilluns amb una doble sessió de treball, al gimnàs i al Palau d’Esports. La plantilla al complet, sense cap novetat, s’ha exercitat sota les ordres del cos tècnic liderat per Jordi Garcia.

Enguany, la pretemporada serà més curta del que és habitual, el que implica treballar amb el mateix bloc que l’anterior campanya, un curs on vam ser subcampions de la Parlem OK Lliga i de la Copa del Rei. La disputa del primer títol oficial arriba el 2 i 3 de setembre a Olot. Ens enfrontarem al Deportivo Liceo en les semifinals. Barça i CE Noia Freixenet es jugaran l’altre bitllet de la final.

L’entrenador Jordi Garcia ha atès els mitjans de comunicació al Palau d’Esports. Aquestes són les declaracions més destacades:

“Aquest curs hem de consolidar, millorar i perfeccionar el que es va treballar molt bé la temporada passada”.

“Cada any tenim la il·lusió de guanyar qualsevol títol, el curs passat vam jugar dues finals, hem creat unes expectatives que volem continuar mantenint, volem que la gent continuï enganxada perquè amb ells és molt més fàcil”.

 

L’IGUALADA, PRIMER RIVAL EN LA LLIGA

La Parlem OK Lliga arrencarà el dissabte 10 de setembre. Rebrem la visita de l’Igualada HC al Palau d’Esports, partit, que si no hi ha cap canvi, s’iniciarà a les 21:00 h, horari habitual dels partits com a locals.