El Reus Deportiu Miró aterra a Voltregà amb confiança i un gran registre golejador

Diumenge, el Reus Deportiu Miró visita la pista del CP Voltregà en l’onzena jornada d’OK Lliga. Un partit que arrencarà a partir de les 16:00 h i serà retransmès per La Xarxa i OK Liga TV (YouTube). El bloc dirigit per Jordi Garcia arriba a la cita amb molt bon estat de forma després d’empatar al Palau Blaugrana i golejar per 10 gols a 2 al Mataró, en l’anterior compromís. L’equip tan sols ha deixat escapar 7 punts repartits amb una derrota i dos empats, la resta són victòries. Els bons resultats serveixen per ser tercers a la lliga.

El rival

El Voltregà està sent un dels equips més castigats pel coronavirus. Només ha disputat set enfrontaments dels 10 possibles. Ha guanyat 3 partits, n’hi ha empat dos, i n’ha perdut altres dos. Gerard Teixidó amb set dianes és el seu màxim artiller i principal amenaça.

Pólvora reusenca exitosa

El Reus Deportiu Miró lidera la taula de golejadors. Raúl Marín és qui ha enviat la bola al fons de la xarxa més vegades, vint-i-una. El segueix el també roig-i-negre, Àlex Rodríguez amb 17 dianes. Precisament, el d’aquest diumenge, serà un partit especial per Rodríguez. És natural de Sant Hipòlit de Voltregà i s’ha format al club blau-i-blanc amb qui va debutar a l’OK Lliga. També serà emotiu pel porter Càndid Ballart, amb passat a les files del conjunt osonenc.