Imatge de l'acord amb l'Associació Catalana de Concerts

El Reus Deportiu va formalitzar el passat dimarts, 11 de juny, la signatura del conveni de col·laboració amb l’Associació de Concerts de Reus, amb l’objectiu de promoure activitats culturals i esportives entre els seus membres. L’acte va tenir lloc a les instal·lacions del Reus Deportiu, comptant amb la presència de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, i el president de l’Associació de Concerts, Joan Sas. La signatura del contracte també va comptar amb la presència del vicepresident d’Àrea Econòmica i Patrimonial del Club, Francesc Escoda.

Aquest acord té com a finalitat principal la creació de sinergies entre les dues entitats, amb la intenció de fomentar la participació dels seus socis en esdeveniments i activitats de l’associació i el club, així com d’enriquir l’oferta d’activitats a la ciutat. El conveni inclou una sèrie de beneficis per als membres del Reus Deportiu i l’Associació de Concerts de Reus per tal d’afavorir, també, l’apropament de la música i l’esport als respectius socis i sòcies.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, va expressar la seva satisfacció per l’acord assolit: “Estem molt il·lusionats de treballar conjuntament amb l’Associació de Concerts de Reus. Aquesta col·laboració permetrà que els nostres socis gaudeixin d’una programació musical variada i de qualitat”.

“Aquest conveni és una oportunitat única per fusionar les nostres passions i oferir als nostres associats unes activitats i serveis en les millors instal·lacions esportives de la ciutat”, va comentar Joan Sas, president de l’Associació de Concerts de Reus.