El primer equip femení de pàdel ascendeix de categoria

El primer equip de pàdel femení del club ha ascendit a la 2a divisió catalana. La Federació Catalana de Pàdel anunciava dies enrere que donava per finalitzades totes les competicions a causa de la pandèmia quan encara restaven algunes jornades per competir, dues en el cas de l’equip dirigit per Joan Montalà i Enric Conca.

Acabar abans d’hora ha originat que la Federació hagi pres decisions excepcionals, com per exemple, no aplicar descensos i promocionar a tots els equips que estaven en plaça d’ascens directe, de play-off d’ascens o que tenien opcions reals d’accedir als play-offs. Així doncs classificades a la 6a posició amb 22 punts el Reus és nou equip de la 2a divisió femenina.

Jugadores de l’equip: Laia Raigal; Analia Burgueño; Marina Ghirardi; Anna Buqueras; Montse Torrents; Gemma Basagaña; Silvia Torras; Marilo Cabrero; Dolors Soriano; Bego Espasa; Miriam Latorre; Silvia Maxenchs; Sonia Armengol; Anna Martori; Maite Aran; Rosa Torroja; Macarena Masip; Txell Martí; Marta Barceló i Mònica Sabater.