El grup Xou Júnior buscarà “estar al més amunt possible” al Campionat d’Espanya

 

Foto: Juanjo Vinya

Després d’aconseguir la cinquena plaça en el campionat català, el grup Xou Júnior de patinatge artístic del Reus Deportiu afronta amb “il·lusió” el desè Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el pròxim divendres 7 de maig a Alcoi (Alacant).

‘Ícar’ és el disc que defensarà la secció roig-i-negre al País Valencià. “Amb aquestes ales sortiràs del laberint. No t’acostis al sol perquè es fondran”. Ícar no seguí el consell del pare i caigué al mar. Aquesta és la carta de presentació. “Hem fet una coreografia amb molta més dificultat que la del Campionat de Catalunya amb un final més impactant”, ha admès l’entrenadora Laura Sánchez.

UN EQUIP AMB GENS GUANYADORS

L’estructura principal de l’equip dirigit per Sánchez i el coreògraf Xavi López prové del grup juvenil del mateix club, aquell bloc que va brillar en les temporades 2017 i 2018, aconseguint l’or en els certàmens més importants: l’europeu, espanyol i català.

ENDAVANT, TOT I LES ADVERSITATS

En les darreres setmanes, el grup ha patit diverses situacions inesperades que han afectat la preparació abans de la gran cita. Lesions, confinaments a causa de la pandèmia i altres adversitats… “Arribar a competir ja és un gran repte”, ha apuntat en aquest sentit, Sánchez, i ha afegit que l’equip “lluitarà per estar al més amunt possible”.