GALERIA FESTA DE L’ESPORTISTA

Aquest dijous 30 de juny hem celebrat la 1a edició de la Festa de l’Esportista al pavelló de bàsquet amb la representació de les seccions esportives del club. Vegeu la galeria

Un centenar de patinadores se citen en el Festival d’Estiu de Patinatge

Aquest passat diumenge hem celebrat el Festival d’Estiu de Patinatge al nostre club. Prop d’un centenar de patinadores i patinadors s’han exhibit sobre el Palau d’Esports amb una bona afluència de públic. La trobada també ha comptat amb la participació d’artistes del CP Valls i CP Cerdanyola, equips convidats.

Galeries a l’Instagram i Facebook del Reus Deportiu

Arqués i Jiménez, campions de la Copa d’Europa de patinatge artístic per parelles amb la selecció

Joan Arqués i Marta Jiménez s’han proclamat campions de la Copa d’Europa de patinatge artístic per parelles amb la selecció espanyola en la categoria sènior . El duet del Reus Deportiu, dirigit per Alfred Alsinet ha aconseguit el gran èxit a Paredes (Portugal) aquest darrer dimarts amb un programa llarg acompanyat amb les cançons del film Moulin Rouge, ‘Nature Boy’ i ‘This is your song’.

La parella del Reus Deportiu acaba la temporada de la millor forma possible. Van obtindre la medalla d’or al campionat català i la medalla de bronze al campionat espanyol, celebrats a Torredembarra i Valladolid, respectivament.

Tres bitllets per al campionat català de patinatge artístic

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el campionat territorial de patinatge artístic de les categories júnior i sènior a Cunit. Per part del nostre club hi han participat Julia González; Cristina Martín; Aina Polo; Anna Ramos, Alba Viñas i Andrea Blanco.

Tres d’elles, Polo, Martín i González s’han classificat per al Campionat de Catalunya tot ocupant el tres primers llocs del podi, respectivament.

Un or i dos plates del Reus Deportiu al territorial de patinatge

Gran paper del Reus Deportiu en el campionat territorial de patinatge artístic celebrat a Riudoms, aquest darrer cap de setmana. En la categoria juvenil femenina, Júlia Amado s’ha penjat la medalla d’or amb una valoració total de 83,41 punts.

Joan Cañellas, ha obtingut la segona posició en la categoria juvenil masculina amb 67,16 de puntuació. El mateix lloc del podi, ha estat designat Adrià Oliete en la categoria cadet en aconseguir una valoració de 67,06.

En la categoria cadet femenina, Clàudia Yeste ha estat classificada al quart lloc (67,02) i Cristina Cañellas a la dotzena amb 33,23 punts.

Jiménez i Arqués, bronze al campionat espanyol de patinatge artístic per parelles 

Jiménez i Arqués han pujat al tercer lloc del podi al campionat espanyol de patinatge artístic per parelles celebrat a Valladolid

En el programa curt, han obtingut la tercera posició, i en el programa llarg la segona plaça. La suma de les actuacions els ha situat al tercer lloc. 

Jiménez i Arqués aspiren al campionat espanyol a Valladolid

Després de ser proclamats campions de Catalunya de patinatge artístic per parelles, Marta Jiménez i Joan Arqués tenen el repte d’aconseguir la medalla d’or al Campionat Espanyola, que té lloc aquest divendres a Valladolid.

La parella roig-i-negra serà la primera en rodar. Seguidament ho faran Paula Martínez i Alvaro Rus del CDE Patinaje Rivas madrileny. Mireia Rincón i Unai Farré del PA Esplugues serà la darrera parella en actuar.

El grup Xou Júnior buscarà “estar al més amunt possible” al Campionat d’Espanya

 

Foto: Juanjo Vinya

Després d’aconseguir la cinquena plaça en el campionat català, el grup Xou Júnior de patinatge artístic del Reus Deportiu afronta amb “il·lusió” el desè Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el pròxim divendres 7 de maig a Alcoi (Alacant).

‘Ícar’ és el disc que defensarà la secció roig-i-negre al País Valencià. “Amb aquestes ales sortiràs del laberint. No t’acostis al sol perquè es fondran”. Ícar no seguí el consell del pare i caigué al mar. Aquesta és la carta de presentació. “Hem fet una coreografia amb molta més dificultat que la del Campionat de Catalunya amb un final més impactant”, ha admès l’entrenadora Laura Sánchez.

UN EQUIP AMB GENS GUANYADORS

L’estructura principal de l’equip dirigit per Sánchez i el coreògraf Xavi López prové del grup juvenil del mateix club, aquell bloc que va brillar en les temporades 2017 i 2018, aconseguint l’or en els certàmens més importants: l’europeu, espanyol i català.

ENDAVANT, TOT I LES ADVERSITATS

En les darreres setmanes, el grup ha patit diverses situacions inesperades que han afectat la preparació abans de la gran cita. Lesions, confinaments a causa de la pandèmia i altres adversitats… “Arribar a competir ja és un gran repte”, ha apuntat en aquest sentit, Sánchez, i ha afegit que l’equip “lluitarà per estar al més amunt possible”.

 

 

Cinquena posició pel Xou Júnior al Campionat de Catalunya

Foto: Juanjo Vinya

Amb el disc Ìcaro, el grup Xou Júnior del Reus Deportiu ha estat designat cinquè al Campionat de Catalunya, celebrat al Pavelló Municipal de Riudoms, aquest darrer diumenge.

L’actuació de les patinadores dirigides per Laura Sánchez ha rebut una puntuació de 72,50. El CPA Olot s’ha endut l’or, el CP L’Aldea, plata i el bronze, el CPA Girona. El PA Maçanet ha ocupat la quarta plaça, per davant nostre. 

Torn del Xou Júnior al Campionat de Catalunya

Aquest diumenge 11 d’abril té lloc el Campionat de Catalunya de grups quartets i júnior al Pavelló Municipal d’Esports de Riudoms. En aquesta cita hi participarà el grup Xou Júnior del Reus Deportiu, entrenat per Laura Sánchez i com ajudant, Irene Riballo. Xavi López ha dissenyat la coreografia. Un total de catorze atletes i patinadores roig-i-negres són les que patinaran sobre el parquet riudomenc: Clàudia Yeste; Adrià Oliete; Andrea Rovira; Aras Mora; Joan Cañellas; Julia Amado; Lucia Muñoz; María Morente; Carmen Riballo; Nuria Mestres; Queralt Almolda; Anna Ramos; Marina Rull; Valeria de Pedro.

La coreografia que presentarà el bloc del Reus Deportiu s’anomena Iκαρος. Ícar és un personatge de la mitologia grega.

“Amb aquestes ales sortiràs del laberint. No t’acostis al sol perquè es fondran”. Ícar no seguí el consell del pare i caigué al mar”.
Aquesta és la presentació del bloc roig-i-negre, el penúltim en actuar.