Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

Èxit rotund del segon Torneig de Reis de Pàdel al Reus Deportiu, que va comptar amb més de 100 participants dividits en 7 categories.

El Torneig, celebrat del 2 al 5 de gener, va omplir les instal·lacions del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu durant tot el dia. Gran ambient de pàdel en unes jornades on es va poder gaudir d’un gran nivell esportiu i humà.

Els millors classificats de cada categoria van ser els següents:

1a Masculina:

Campions: Marçal Mas – Carles Lázaro

Finalistes:  Pepe Freixas – Xavi Roca

2a Masculina:

Campions: Albert Torrents – Rafel Rovira

Finalistes: Kilian Estivill – Joan Escoda

3a Masculina:

Campions: Xavi Juste – Marc Juste

Finalistes: Toni Trullols – Josep Maria Herrero

1a Femenina:

Campiones: Paula Gallego – Mireia Villalba

Finalistes:  Maria Freixas – Elena Martinez

2a Femenina:

Campiones: Marina Ghirardi – Sònia Armengol

Finalistes: Mònica Sabater – Txell Martí

1a Mixte:

Campions: Laia Raigal – Joan Montalà

Finalistes: Analia Burgueño – Pepe Freixas

2ª Mixte:

Campions:  Núria Vilella – Òscar Borràs

Finalistes: Cristina Bernues – Joan Bergadà

Agrair, finalment, als treballadors i sobretot als socis de l’entitat que van fer que el Torneig de Reis fos un èxit absolut.

Aquest dilluns 11 de novembre ha començat el Torneig Bronze de pàdel del Reus Deportiu amb un total de 51 parelles competint. 

El torneig es divideix en quatre categories, 2 femenines i 2 masculines, i els punts que s’aconsegueixin sumaran pel Màster Final de Bronze 2019. 

Des d’aquest dilluns 11 de novembre i fins diumenge 17 es disputa el Reus Deportiu el circuit Bronze de pàdel que organitza en diferents seus durant l’any la Federació Catalana de Pàdel. Un circuit especial, doncs suma punts pel Màster Final de Bronze de 2019, una competició amb els jugadors i jugadores més en forma de l’any.

Aquest fet ha provocat que pugui el nivell dels participants en aquest torneig, fet molt positiu per la competició ja que podrem gaudir de partits de gran nivell a les instal·lacions del Tennis Pàdel Reus Deportiu.

En el total d’aquestes 51 parelles en trobem fins a 12 formades per jugadores i jugadors del Reus Deportiu, 7 en la categoria femenina i 5 en la masculina, a les quals els desitgem tota la sort i les animem a ensenyar el seu millor pàdel amb el plus que juguen a casa.

Durant la setmana s’aniran disputant els partits classificatoris i durant el cap de setmana es disputarà la fase final del torneig, amb les semifinals dissabte a la tarda i les finals diumenge al matí.