Pàdel roig-i-negre per combatre la covid-19

Aquest dissabte s’ha disputat una americana de pàdel a les instal·lacions del club per a recaptar fons per ‘La Marató de TV3’. Aquest torneig és el punt de partida d’un seguit d’actes que es realitzaran al llarg de les festes de Nadal amb un objectiu comú: recaptar el màxim per la iniciativa solidària. Enguany es destinaran totes les aportacions per investigar la covid-19.

El primer equip femení de pàdel ascendeix de categoria

El primer equip de pàdel femení del club ha ascendit a la 2a divisió catalana. La Federació Catalana de Pàdel anunciava dies enrere que donava per finalitzades totes les competicions a causa de la pandèmia quan encara restaven algunes jornades per competir, dues en el cas de l’equip dirigit per Joan Montalà i Enric Conca.

Acabar abans d’hora ha originat que la Federació hagi pres decisions excepcionals, com per exemple, no aplicar descensos i promocionar a tots els equips que estaven en plaça d’ascens directe, de play-off d’ascens o que tenien opcions reals d’accedir als play-offs. Així doncs classificades a la 6a posició amb 22 punts el Reus és nou equip de la 2a divisió femenina.

Jugadores de l’equip: Laia Raigal; Analia Burgueño; Marina Ghirardi; Anna Buqueras; Montse Torrents; Gemma Basagaña; Silvia Torras; Marilo Cabrero; Dolors Soriano; Bego Espasa; Miriam Latorre; Silvia Maxenchs; Sonia Armengol; Anna Martori; Maite Aran; Rosa Torroja; Macarena Masip; Txell Martí; Marta Barceló i Mònica Sabater.