Activitats

Al Reus Deportiu comptes amb tota una sèrie de classes per tal de sortir de la rutina tan física com psíquica. Les classes de Pilates, Ioga, Tai-txi o Judo aporten grans beneficis psicomotrius, de força i flexibilitat i de meditació i salut mental. Si no n’estàs segur, vine a provar-ho. Et regalem una classe gratuïta!

No és necessari que tinguis una quota de gimnàs per tal d’accedir-hi, però cadascuna té la seva pròpia quota. Per realitzar-les és obligatori ser soci o sòcia de l’entitat.

Pilates

El mètode Pilates és una tècnica de pràctica esportiva i té com a objectiu la realització de moviments fluids, lents, al ritme d’una respiració adient per tal de desenvolupar força, resistència, concentració i flexibilitat muscular. La pràctica regular de Pilates, retorna al cos la seva mobilitat, ajuda a tenir una millor consciència corporal i així una millor postura global.

Cada cos és diferent, per això cada exercici pot ser adaptat en funció de cada persona, fent de cada exercici el seu propi moviment.

Preu: 25€/mes

Ioga

ATURAT

El ioga és una tècnica ancestral que neix amb l’objectiu de mantenir cos i ment sans. Cada dia més persones practiquen ioga en les cultures occidentals per fer front a l’estrès i als seus símptomes.Són coneguts els beneficis d’aquesta pràctica mil·lenària com un sistema de salut per alleugerir tensions musculars i emocionals.

Realitzar una sessió de ioga és obrir un parèntesi dins de l’enfeinada vida quotidiana per donar permís al descans i a la relaxació.

Preu: 31€/mes

Judo

És de sobra conegut que el Judo és un dels esports que més aporta a la psicomotricitat, sobretot en edats de creixement. El que no és tan conegut és que, a més a més de ser una activitat física completíssima on treballes tots els grups musculars, també té darrere i se sustenta per una sèrie de valors en l’esport com son el respecte, el reconeixement mutu o la no-violència.

Preu: 28€/mes

Tai-txi

ATURAT TEMPORALMENT

El Tai-txi és una art marcial molt practicada al món a causa dels molts beneficis que aporta i que, a més a més, surten a la llum en poc temps. Es tracta d’exercicis que es realitzen lentament i de forma suau i en els que es treballen tots els grups musculars, millorant la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, la concentració i meditació són parts de l’exercici, que aporta també beneficis en l’àmbit mental.

Preu: 39€/mes

FES-TE SOCI, FES-TE DEL REUS