A partir del dia 1 de setembre el Reus Deportiu torna a ampliar l’horari de les seves instal·lacions:

L’horari habitual del club serà de 6h a 22h de dilluns a divendres i de 9h a 15h els caps de setmana.

Les piscines exteriors del club romandran obertes fins l’11 de setembre amb el mateix horari que s’està duent a terme actualment: cada dia de 10h a 20h.

Pel que fa al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu, s’estableix un nou horari de cara al mes de setembre:

De 9h del matí a 14:30h del migdia i de 16:30h a 21:30h. Dilluns matí, dissabte i diumenge tarda tancat.

La piscina del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu romandrà oberta fins el dilluns 31 d’agost.

 

Canvis importants al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu. Per tal de promocionar i dinamitzar la instal·lació, s’ha creat un nou abonament per tal que els amants de la raqueta puguin gaudir-ne al màxim.

Així doncs, s’ha creat l’“Abonament de Tennis i Pàdel”, una tarifa plana de pistes tant de tennis com de pàdel i ús de piscina d’estiu de les instal·lacions (juliol i agost).

Quina diferència hi ha entre el soci del Reus Deportiu i un abonat del Tennis i Pàdel?

El concepte de soci o sòcia del Reus Deportiu no té cap variació. Els socis i sòcies de l’entitat seguiran tenint els mateixos drets i obligacions. Accés a les zones d’aigües, preus especials en serveis i l’opció d’adquirir nous serveis amb un tarifa addicional.

Si vols saber tot el que implica ser soci o sòcia del Reus Deportiu, t’ho expliquem en detall aquí: https://reusdeportiu.org/wp-content/uploads/2020/04/Drets-SocisRD.pdf

Els socis i sòcies de l’entitat que reservin pista de tennis o pàdel hauran d’abonar 2€ per ús de pista en horari matinal i 4€ a la tarda. Per als més habituals, hi ha la “tarifa plana” d’ús de pistes, amb la següent tarifa: Quota de soci/a + 25€. Aquesta tarifa et permet la utilització de les pistes tant de tennis com de pàdel a cost 0.

Per altra banda, l’abonat/da del Tennis/Pàdel del Reus Deportiu no és soci de l’entitat. És una quota per fer ús il·limitat de les pistes de tennis i pàdel i de la piscina d’estiu d’aquelles instal·lacions, però no les instal·lacions del c/Gaudí ni disposarà dels drets i deures que tenen els socis i sòcies de l’entitat.

Les quotes dels abonats al Tennis i Pàdel seran les següents:

Adults: 40€ mensuals.

Júniors (menor de 18 anys): 20,70€ mensuals.

De cara a l’estiu, s’hauran d’abonar els primers tres mesos per avançat de la quota d’abonats al Tennis i Pàdel, que dóna accés també a la piscina exterior els mesos de juliol i agost.

En cas que un no-soci ni abonat vulgui fer ús de les pistes, la tarifa serà de 4€ al matí i 6€ a la tarda. L’entrada diària a la piscina té un cost de 10€.

En cas que la província de Tarragona passi a partir de la segona setmana de juny a la Fase 3, el Reus Deportiu podrà obrir tota una sèrie de nous espais i s’ampliarà l’aforament, així com l’horari, d’alguns espais que ja estan oberts des de les fases 1 i 2.

Aquestes ampliacions en els serveis es duran a terme, sempre en cas que es passi a la Fase 3, a partir de dimarts 9 de juny. Les reserves es començaran a gestionar a partir de divendres 5 de juny:

 

Les sales de fitness i càrdio del Reus Deportiu s’obriran a la Fase 3, que permet fer ús d’aquestes instal·lacions amb reserva prèvia i amb aforament limitat. Aquest mes no s’ha cobrat als abonats al gimnàs i les dirigides la quota de Fitness al mes de juny, a canvi de les dues setmanes de març que sí que es van pagar però que no es van poder gaudir a causa del confinament. Al mes de juliol aquestes quotes es tornaran a carregar al rebut, sempre i quan els socis puguin gaudir d’aquests serveis.

Per fer la reserva, fins que el club no tingui llest el sistema de reserva on-line, s’haurà de fer via telefònica al 679 571 239, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. No es podrà reservar una segona hora fins que no s’hagi efectuat la primera, i de moment no es podrà reservar més de 3 hores la mateixa setmana, donant així oportunitat a tots els socis i sòcies a gaudir del gimnàs. A mesura que anem avançant, s’aniran adaptant els horaris i els límits de reserves.

Cada reserva donarà accés a la instal·lació durant 1:15h, amb un funcionament semblant al de les piscines. És a dir, en el moment que finalitzi la sessió, s’hauran d’abandonar les sales per tal que pugui entrar el següent grup.

És molt important, a causa de la naturalesa de la instal·lació, que es mantinguin les mesures d’higiene i seguretat en tot moment. Així doncs, el club ha habilitat difusors amb desinfectant i paper per tal de netejar qualsevol màquina o material que s’utilitzi tant abans com després de fer-ne ús. A més a més, a l’entrada a les instal·lacions se’ls prendrà la temperatura. En cas que aquesta superi els 37,3 graus, com indica la llei, no es podrà accedir al Club.

VESTUARIS I DUTXES

En la Fase 3 del desconfinament ja es podran utilitzar els vestuaris i les dutxes, tant pels usuaris de piscines com de gimnàs. És bàsic per a l’ús d’aquestes, però, mantenir les mesures de seguretat. Així doncs, s’ha fixat un aforament per a cada vestuari o zona de dutxes, i és imprescindible respectar-lo, així com mantenir sempre la distància de seguretat de 2 metres. En cas que es vulgui accedir a un vestuari o zona de dutxes que ja té l’aforament recomanat ple, haureu d’esperar que algú l’abandoni per entrar. Recordem que aquestes normes són per la seguretat de tothom, i el club exigirà que es respectin.

 

Després de les obres de manteniment que s’han dut a terme durant el confinament a la piscina 1, aquesta ja està llesta per tal que la gaudeixin els socis i sòcies de l’entitat. Així doncs, a partir de l’inici de la Fase 3 ja es podrà reservar la piscina 1 per nedar, amb un aforament màxim de 3 persones per carril.

La piscina petita i la zona d’spa no seran accessibles de moment.

També s’habiliten els vestuaris de la zona d’aigües tant de dones com d’homes, així com les dutxes.

 

La zona de piscines exteriors, fins a la Fase 2 només per a ús esportiu, passarà a ser també d’ús recreatiu. Es mantindran 4 carrils per a nedar per tots aquells socis i sòcies que vulguin practicar natació a l’exterior. La resta de la piscina serà per a ús lliure.

Qualsevol material s’haurà de dur des de casa degudament desinfectat i no es podrà guardar a la instal·lació.

Es podrà també prendre el sol i fer ús normal de la instal·lació com a piscina d’estiu, amb l’aforament limitat i mantenint sempre les normes de distanciament i higiene.

 

Les classes dirigides se seguiran mantenint, sempre que sigui possible, als porxos de la piscina exterior. La principal novetat de cara la Fase 3 serà la inclusió de classes de Cycling (a la sala habitual) i Aquagym. L’horari s’anirà anunciant, com habitualment durant les fases de desescalada, a finals de setmana. El funcionament, reserves i protocols d’higiene i seguretat seran com fins ara.

 

Pel que fa al Tennis i Pàdel, s’obrirà a la participació de no-socis del club a un preu de 5€ la pista. S’ha de tenir, com és habitual al club, l’assegurança anual pagada o abonar-la abans de jugar. El preu per pista per als socis i sòcies de l’entitat serà de 3€. Tots aquells socis/es que van pagar durant el març la quota de Tennis i Pàdel podran gaudir durant el mes de juny de les pistes a cost 0 a mode de compensació, i igual que amb el gimnàs o les dirigides, durant el juliol es passarà a cobrar la quota normal.

Les reserves hauran d’anar sempre al nom d’un soci o sòcia. Les pistes es cobraran abans de jugar, en el moment de passar les mesures d’higiene i seguretat. També s’habilitaran, en la Fase 3, els vestuaris de les instal·lacions del Tennis i Pàdel, i s’amplia l’horari a dissabte al matí.

A partir del proper dilluns 1 de juny el Reus Deportiu obrirà la piscina exterior per nedar.

Segons el comunicat d’ahir de la Federació de pàdel i el CSD, es permet des de ja el joc per parelles a tennis i pàdel.

El Reus Deportiu segueix obrint espais a mesura que es va avançant en la desescalada i a mesura que les autoritats van confirmant quins espais es poden obrir i en quines condicions.

Així doncs, a partir d’aquest dilluns 1 de juny el Reus obrirà la piscina exterior només per fer esport. Encara no es permet l’ús lúdic de la piscina, i aquesta tindrà el mateix funcionament que la piscina interior.

Així doncs, hi haurà a partir de dilluns 8 carrils exteriors, en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, amb reserva prèvia d’un carril hora per persona i amb un màxim (per les piscines) de 3 reserves setmanals per soci/a. Els socis i sòcies hauran de venir preparats per a la piscina, i en cap cas es permetrà romandre a la instal·lació una vegada finalitzada la pràctica esportiva.

D’altra banda, a partir d’avui mateix ja es podrà jugar a pàdel i tennis 2×2. El funcionament serà igual fins ara, i és imprescindible seguir mantenint la prudència i les mesures de seguretat i higiene. L’horari segueix sent de 9h a 13h i de 17h a 21h. Les reserves seran d’una hora.

El Reus Deportiu obrirà la piscina 3 (interior) i la recepció en cas que Tarragona avanci a la fase 2.

La piscina serà per ús esportiu, un carril per persona durant una hora i anirà amb reserva prèvia. S’amplia l’horari del tennis.

PISCINA

Si Tarragona passa a la fase 2 els socis del Reus Deportiu podran començar a la piscina número 3 per a ús esportiu. Segons la normativa vigent, aquestes seran les condicions per a gaudir-ne:

  • La piscina estarà oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat amb reserva prèvia.
  • Les reserves seran d’hora en hora, i la piscina serà exclusivament per a ús esportiu.
  • L’horari de la piscina serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.
  • Un carril per persona.
  • Les reserves es gestionaran exclusivament via telefònica, al 679 571 239.
  • L’horari per reservar s’amplia: de 9h a 13h i de 16h a 20h.
  • L’accés serà per la piscina exterior, al costat del bar-restaurant.

L’accés a la piscina tindrà, també, tota una sèrie de mesures d’higiene i seguretat:

  • No es podran fer servir els vestuaris ni lavabos.
  • El club habilitarà dos vestuaris individuals, situats a la zona de piscines exteriors, més pròxima a la piscina 3 i a l’accés. A l’haver-hi només dos vestuaris, es recomana que la gent vingui i marxi canviada per evitar cues i aglomeracions.

Abans d’accedir a la piscina es procedirà a desinfectar el calçat i prendre i anotar la temperatura de cada usuari/a. També desinfectat de mans.

RECEPCIÓ

A partir de dilluns, sempre que es passi a la fase 2, el club reobrirà el servei de recepció, amb horari de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres. Aquest mateix horari serà el de reserves via telefònica de les activitats esportives (classes dirigides, tennis/pàdel i piscina).

Preguem als usuaris que facin un ús responsable del servei de recepció i que es mantingui la distància de seguretat a l’hora de fer cua amb les marques que s’han habilitat a terra.

TENNIS I PÀDEL

L’horari del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu s’ampliarà a partir de dilluns també als matins. Així doncs, l’horari serà de 9h a 13h i de 17h a 21h. També a partir de dilluns obrirà la el bar-restaurant de les instal·lacions. Aquesta ampliació d’horari es durà a terme encara que no s’avanci a la fase 2.

Les normes del tennis i pàdel es mantenen: les pistes seran d’ús exclusiu per a socis i sòcies, de franc, i amb reserva prèvia al telèfon habilitat. Els partits, mentre la normativa no digui el contrari, seguiran sent d’u contra u tant en tennis com en pàdel.

Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

Des del passat 5 d’octubre fins al proper diumenge 27 se celebra a les instal·lacions del Tennis-Pàdel del Reus Deportiu el Campionat Provincial Juvenil de Tarragona, prova puntuable de la Copa de Catalunya-Tarragona que organitza la Federació Catalana de Tennis.

Així doncs, durant els caps de setmana el Reus Deportiu de tennis tindrà alguns dels i les millors tennistes juvenils de la província. Si no hi ha cap contratemps les finals es disputaran el diumenge 27 d’octubre.

En total 180 jugadors i jugadores de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior participaran a l’esdeveniment i s’agruparan clubs de tota la província.

Per part del Reus Deportiu hi participaran aproximadament 20 tennistes, destacant Josep Freixas, Paula Gallego i Roger Trilla, els únics caps de sèrie roig-i-negres de la competició.

Destacar la presència de 10 jugadors situats dins del 500 primers classificats del Rànquing Nacional.

Podeu consultar els quadres i ordre de joc a: https://portal.fctennis.cat/app/torneos/mensual/896/