Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

Des del passat 5 d’octubre fins al proper diumenge 27 se celebra a les instal·lacions del Tennis-Pàdel del Reus Deportiu el Campionat Provincial Juvenil de Tarragona, prova puntuable de la Copa de Catalunya-Tarragona que organitza la Federació Catalana de Tennis.

Així doncs, durant els caps de setmana el Reus Deportiu de tennis tindrà alguns dels i les millors tennistes juvenils de la província. Si no hi ha cap contratemps les finals es disputaran el diumenge 27 d’octubre.

En total 180 jugadors i jugadores de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior participaran a l’esdeveniment i s’agruparan clubs de tota la província.

Per part del Reus Deportiu hi participaran aproximadament 20 tennistes, destacant Josep Freixas, Paula Gallego i Roger Trilla, els únics caps de sèrie roig-i-negres de la competició.

Destacar la presència de 10 jugadors situats dins del 500 primers classificats del Rànquing Nacional.

Podeu consultar els quadres i ordre de joc a: https://portal.fctennis.cat/app/torneos/mensual/896/