Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

El Reus Deportiu oferirà sessions de prova de Karate durant el mes de setembre per tal que els nens i nenes d’entre aproximadament 4 i 11 anys s’iniciïn en aquest art marcial.

El Reus Deportiu compta amb una nova entrenadora, l’Andrea, una karateka amb molta experiència i que de ben segur sabrà transmetre als seus alumnes totes les habilitats i valors que implica aquest esport:

El karate és un esport que aporta molts beneficis per a les persones que el practiquen, especialment els més menuts. És un esport que estimula a la persona a superar els seus propis límits alhora que aporta autocontrol, perseverança i responsabilitat. Combina la disciplina amb la coordinació, habilitat i agilitat mental. No dubteu a començar a fer Karate al Reus Deportiu!