Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

La secció d’hapkido del Reus Deportiu va aconseguir fins a 7 medalles en l’Open d’Espanya que es va celebrar el passat cap de setmana del 15 i 16 de febrer a Almenar, Lleida.

Gran feina durant tota la temporada de la secció d’hapkido, que va recollir els fruits en aquest Open d’Espanya, on hi van participar un total de 9 lluitadors, 4 de categoria infantil i 5 en categoria sènior.

4 medalles d’or, dues medalles de plata, una de bronze i un cinquè lloc distribuïts de la següent manera:

🏆 Enaitz Paredero 2n
🏆 Izan Giral 1r
🏆 Uriel Alonso 1r
🏆 Victor Arroyo 3r
🏆 Artur Pinta 1r
🏆 Albert Clivillé 1r
🏆 Gil Flores 2n
🏆 Manel Armengol 5è

La secció de Hapkido del Reus Deportiu ja té el primer objectiu de la temporada entre cella i cella. I aquest no és altre que l’Open d’Espanya que se celebrarà a Almenar (Lleida) el cap de setmana del 15 i 16 de febrer.

La competició, organitzada per la FIDAM, és l’equivalent a un Campionat d’Espanya, i el Reus Deportiu ja compta amb un gran bagatge de medalles i triomfs en les temporades anteriors.

Aquest Open d’Espanya comptarà amb diverses disciplines en les categories Infantil, Cadet, Júnior i Sènior. El Reus hi participarà amb 5 nens i 4 sèniors amb l’objectiu de revalidar totes les medalles aconseguides la temporada passada.

 

Aquest passat cap de setmana del 26 i 27 d’octubre es va disputar a Almenar l’Open d’Espanya de Formes Grappling, Semi-contact i Light-contact, on la secció de hapkido del Reus Deportiu va brillar amb llum pròpia.

Els roig-i-negres, sota la direcció de Ramon Giralt, van aconseguir dues medalles d’or, dues medalles de plata i una de bronze en la competició.

Les dues medalles d’or anirien a mans d’Izan Giral i Uriel Alonso, Artur Pinta i Enaitz Paredero es penjarien la medalla de plata i Victor Arroyo aconseguiria un molt meritós bronze.

Reconeixement institucional

L’alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer, i el regidor d’esports, Sr. Josep Cuerba, van voler veure de prop els joves campions reusencs, i van visitar aquest passat dimarts 29 d’octubre les instal·lacions del Reus Deportiu per felicitar i gaudir d’una exhibició dels joves talents roig-i-negres.

Imatge