GALERIA FESTA DE L’ESPORTISTA

Aquest dijous 30 de juny hem celebrat la 1a edició de la Festa de l’Esportista al pavelló de bàsquet amb la representació de les seccions esportives del club. Vegeu la galeria

El Reus Deportiu, premiat en la gala ‘Esport i Ciutat 2021’

Imatge: Juanjo Viña

La secció de Hapkido i el tècnic d’hoquei patins Ramon Margalef han estat premiats en la cerimònia Esport i Ciutat Reus 2021 amb el títol Millor Secció Esportiva en Categoria Promoció i  Premi Tècnics d’Esports de Competició, respectivament.

Aquests guardons posen en relleu els èxits esportius aconseguits la darrer temporada. La Hapkido de l’entitat va aconseguir 4 ors, i 2 plates al Campionat d’Espanya. Per la seva banda, Margalef va ascendir el segon equip d’hoquei patins a la Nacional Catalana, la màxima categoria de l’hoquei català. Ni més ni menys, l’equip hi ha retornat 11 anys després.

El Reus Deportiu també ha tingut altres esportistes nominats en aquesta gala: la gimnasta Berta Besora (subcampiona de Catalunya absolut) i els jugadors d’hoquei patins Nil Viña i Guillem Jansà (subcampions de Catalunya en la categoria juvenil i campions d’Europa sub-17 amb la selecció espanyola).

La gimnasta Berta Basora, al Campionat Espanyol de gimnàstica rítmica

Dilluns vinent, 12 de juliol, la gimnasta Berta Besora es presenta al campionat d’Espanya individual amb els aparells de pilota, cinta i corda. El certamen tindrà lloc al Colonial Sport de València.

 

Setena posició del grup Xou júnior en el Campionat d’Espanya a Alcoi

Foto: Juanjo Vinya

Amb el disc Ícaro, les roig-i-negres fan una bona actuació tot i les adversitats

Tot i els errors musicals externs al club, el nostre equip ha competit fins al final amb la màxima passió i professionalitat el disc Ícar. Una actuació que ha presentat canvis respecte a la del Campionat de Catalunya, el qual vam aconseguir la cinquena plaça.

Enhorabona, CAMPIONES i CAMPIONS per la feina feta!

Patinadores:
Carmen Riballo, Anna Ramos, Núria Mestres, Anorea Rovira, Claudia Yeste, Júlia Amado, Maria Morente, Marina Rull, Joan Cañellas, Lucia Muñoz, Adrià Oliete, Aras Mora, Valeria De Pedro, Queralt Almoloa, Claudia Rom
Entrenadora: Laura Sánchez
Coreògraf: Xavi López
Delegats: Montserrat López, Laura Pérez, Sergio Muñoz

Reviu l’actuació:

La gimnàstica rítimica del club al Campionat Espanyol

De l’1 al 6 de desembre se celebra el Campionat espanyol de gimnàstica rítmica al Centre Nacional Colonial Sport de València. En la categoria sènior nivell absolut hi participen les gimnastes del club Clàudia Espinosa (exercici de pilota); Lorena Istrate (maces i cinta) i Berta Besora (cèrcol, maces i manslliures).

En el primer dia de competició, aquest passat dimarts, ha estat el torn d’Istrate i Espinosa. La primera ha aconseguit la posició número 43 en maces i la 40 en la modalitat de cinta.

Per la seva banda, Espinosa ha estat classificada a la posició número 40 en l’exercici de pilota.

En totes les modalitats hi han participat 60 atletes. Besora saltarà a pista divendres, amb un total de tres actuacions, que sumades, aconseguiran la seva classificació final.