Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

El passat diumenge dia 9 de febrer la secció de Rítmica va iniciar la temporada de competicions amb la 1a fase de base nivell VII.

Van participar en la categoria aleví Claudia Sande i Nina Escuté amb l’aparell cèrcol. Judit Oncins competiria en la categoria cadet, també amb cèrcol, i Sofi Salvat en la categoria juvenil, en aquest cas l’aparell maces.

Després de la primera presa de contacte la Rítmica segueix treballant per millorar i amb moltes ganes d’afrontar la propera competició.

Aquest diumenge s’ha celebrat al Palau d’Esports del Reus Deportiu la Gala d’inici d’any de la secció de Gimnàstica Rítmica, on els pares, mares i familiars de tota la secció han pogut veure en acció tot el que s’està fent a la secció.

A més de l’exhibició de totes les nenes i nens de la secció es va poder veure en acció els conjunts escolars del Joan Rebull i Rubio i Ors.

Amb aquesta gala la Gimnàstica Rítmica del Reus Deportiu dóna per iniciat un any 2020 que de ben segur anirà molt bé per la secció.

A continuació podran veure un recull d’imatges de la gala: