La secció d’escacs es queda a les portes de la final de la Copa Catalunya

Quatre jugadors de la secció d’escacs del Reus Deportiu van formar equip en la Copa TGN celebrada a Montblanc el passat diumenge. L’equip va aconseguir 18,5 punts sobre 32, en les quatre partides de 15 minuts + increment i es va quedar a les portes de la final de la Copa Catalunya. Juanma Velasco; David Collado; Francesc Fernádez i Xavier Grau van ser els jugadors participants. La secció iniciarà la lliga a la 2a catalana diumenge vinent com a local.

 

Finalitza el Torneig Social d’escacs del Reus Deportiu

Al llarg de les darreres cinc setmanes s’ha disputat el Torneig Social d’escacs del nostre club. L’esdeveniment ha estat organitzat amb partides a ‘cinc minuts finish’ i amb puntuació diària que s’ha anat acumulant fins a la seva fi. David Collado ha estat el campió absolut; Ricard Cifuentes campió de la categoria elo 2040 i Josep Huguet el millor veterà.

El 15 de gener participarem en la Copa Tarragona a Montblanc amb partides de quinze minuts. El 22 de gener arrencarà la Lliga Catalana, on competirem a la Segona Divisió al subgrup de Tarragona. Jugarem cinc jornades a casa i quatre a domicili.

GALERIA FESTA DE L’ESPORTISTA

Aquest dijous 30 de juny hem celebrat la 1a edició de la Festa de l’Esportista al pavelló de bàsquet amb la representació de les seccions esportives del club. Vegeu la galeria