El Reus Deportiu subscriu el comunicat de l’Associació Europea de Clubs: 

La EHCA (European Hockey Clubs Association) se ha reunido este jueves 2 de abril, de manera extraordinaria y telemáticamente para tratar el nuevo escenario europeo generado en el seno del Comité de World Skate Europe Rink Hockey, tras la dimisión en cadena de su presidente y el resto de los miembros de su junta.

Ante todo, la EHCA le envía a su expresidente Fernando Graça todos sus ánimos y le desea su pronta recuperación de sus problemas de salud. Manifestamos nuevamente nuestra predisposición, soporte y ayuda para estudiar, ahora junto a la presidencia de WS Europe, cuál debe ser el desenlace de las competiciones continentales suspendidas actualmente y del futuro europeo teniendo por supuesto presentes las directrices gubernamentales de los países involucrados, buscando lo major para aficionadas/os, jugadoras/es, clubes y entès involucrados, todo ello con la ilusión renovada y con el objetivo de reforzar la competición europea de hockey sobre patines

La EHCA tuvo anteriormente su tercera Asamblea General, también de forma telemática, con el objetivo de seguir trabajando por el bien del hockey sobre patines continental.
Los clubes asociados siguen dispuestos a trabajar en un nuevo e ilusionante proyecto de Liga Europea de clubes que aporte la proyección europea que se merece nuestro deporte. En este sentido, en dicha Asamblea General se decidió nombrar a Daniel Vives como nuevo secretario general de la EHCA. Vives es Ingeniero Industrial, profesional del sector del Transporte de viajeros y además con una trayectoria de más de 10 años en la gestión deportiva, como miembro de la comisión deportiva de la sección de hockey patines del FC Barcelona y como vicepresidente de la Federació Catalana de Pàdel.

Vives coge el relevo de Rui Carvalho, presidente de la Associação Nacional de Clubes de Patinagem (ANACP), al cual se le agradecen los servicios prestados en el ente creado el setiembre de 2019, deseándole los mayores éxitos en su futuro profesional y personal.

La EHCA se solidariza con todos los afectados por el coronavirus y anima a toda la población a seguir las instrucciones de las autoridades.

Atentamente,
EHCA

EHCA: FC Barcelona, UD Oliveirense, Reus Deportiu Miró, Noia Freixenet, FC Porto, Sporting CP, Deportivo Liceo y SL Benfica.

Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, ha sigut l’encarregada de tallar la cinta que dona per inaugurades les reformades pistes exteriors de bàsquet del Reus Deportiu.

L’acte s’ha celebrat aquest dissabte 7 de març amb la presència també de la presidenta del Reus, Mònica Balsells, i la base de bàsquet roig-i-negra.  

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i Vicealcaldesa de Reus, ha estat l’encarregada de tallar la cinta roig-i-negra que donava per inaugurades les pistes exteriors de bàsquet del Reus Deportiu després de finalitzar les reformes que va començar el club durant el Nadal.

Aquestes reformes, realitzades amb l’ajut de la Diputació de Tarragona, han consistit en un canvi del sòl i les cistelles de bàsquet per tal que sigui més practicable durant l’hivern i en els dies d’humitat. A més a més, s’ha ampliat el nombre de pistes de dues a tres, per la qual cosa la base de bàsquet del Reus tindrà més espai per a entrenaments i partits.

En l’acte, Noemí Llauradó ha destacat l’empenta i projecció del Reus Deportiu, així com la seva contribució a l’impuls del teixit associatiu de la ciutat i a la promoció de valors socials a través de l’esport: treball en equip, tolerància, respecte a la diferència, solidaritat o l’autoestima. De la seva part, Mònica Balsells ha agraït a la Diputació la seva aposta per l’esport, sobretot entre els més infants.

Per la seva banda Mònica Balsells ha volgut agrair a la Diputació la seva aposta per l’esport, sobretot entre els més petits. La secció de bàsquet del Reus és de les més importants de l’entitat: és de les que compta amb més fitxes federatives i, a més a més, és de les seccions on més es veu l’aposta del club per l’esport femení, doncs la meitat de fitxes són femenines.

El Reus Deportiu Miró va certificar aquest passat dissabte 15 de febrer la seva classificació per als quarts de final de la Copa d’Europa en vèncer per 1-3 al Dinan Quevert. 

Reus i Lodi, ambdós classificats, es jugaran la primera plaça del grup el proper dia 14 de març al Palau d’Esports. 

Pas de gegant del Reus Deportiu Miró a Europa, on ha aconseguit la classificació per als quarts de final en el grup de la mort. Una treballada victòria a la pista del Dinan Quevert obria les portes als roig-i-negres als quarts de final, que se certificarien amb la victòria del Lodi davant l’actual campió d’Europa, l’Sporting de Portugal.

Amb aquests resultats Reus i Lodi certificarien la seva classificació per a la ronda dels millors 8 d’Europa, mentre que l’Sporting cauria eliminat a les primeres de canvi.

El Palau decidirà 

Ara bé, la fase de grups de la Copa d’Europa no s’ha acabat, i queda una important batalla per disputar. El proper 14 de març Reus Deportiu Miró i Lodi es veuran les cares al Palau per decidir qui avançarà com a primer de grup i tindrà el factor pista a favor en els quarts de final.

Els possibles rivals a quarts seran, depenent la classificació de la fase de grups, Oliveirense i Liceo, que s’enfrontaran entre ells en l’última jornada de la fase de grups a Portugal. Ambdós ja estan matemàticament classificats i, així com en el cas del Reus, l’última jornada decidirà qui és primer i segon de grup.

En el desplaçament a Lodi a principis de temporada el Reus Deportiu Miró cauria derrotat per 3-2. En l’enfrontament al Palau d’Esports de la temporada passada, però, el Reus es va imposar clarament als italians per 6-3.

La secció d’hapkido del Reus Deportiu va aconseguir fins a 7 medalles en l’Open d’Espanya que es va celebrar el passat cap de setmana del 15 i 16 de febrer a Almenar, Lleida.

Gran feina durant tota la temporada de la secció d’hapkido, que va recollir els fruits en aquest Open d’Espanya, on hi van participar un total de 9 lluitadors, 4 de categoria infantil i 5 en categoria sènior.

4 medalles d’or, dues medalles de plata, una de bronze i un cinquè lloc distribuïts de la següent manera:

🏆 Enaitz Paredero 2n
🏆 Izan Giral 1r
🏆 Uriel Alonso 1r
🏆 Victor Arroyo 3r
🏆 Artur Pinta 1r
🏆 Albert Clivillé 1r
🏆 Gil Flores 2n
🏆 Manel Armengol 5è