Classes específiques amb els millors especialistes del món de l’hoquei patins.

Entrenaments en grups reduïts de màxim 10 jugadors i 4 porters on es treballaran amb detall i de forma personalitzada aspectes específics del joc per part dels membres del primer equip del Reus Deportiu Miró.

Raul Marín i Marc Julià et donaran tots els secrets a l’hora de llençar faltes directes. Àlex Rodríguez, Joan Salvat i Ferran Giménez t’ajudaran a millorar la teva tècnica de xut i el llançament de penals. Romà Bancells, Pablo Nájera i Felipe Castro t’ensenyaran com millorar amb la pilota individualment, i de nou Raul Marín i Marc Julià, acompanyats per Pablo del Río, t’entrenaran en l’u contra u i finalització al porter.

I si ets porter no desesperis, que no només t’ajudaran els jugadors. Càndid Ballart i Gerard Montes, porters del Reus Deportiu Miró, també hi seran per compartir les seves armes en tots aquests aspectes: directes, xuts i penals, tècnica individual, i u contra u.

Les sessions seran d’una hora i quinze minuts en dos torns de dilluns a dijous les dues últimes setmanes de juliol. Es treballarà un tema cada dia:

DILLUNS: Faltes directes per jugadors i porters amb Raul Marín, Marc Julià, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMARTS: Tècnica de xut i penals per jugadors i porters amb Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Ferran Giménez, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMECRES: Tècnica individual per jugadors i porters amb Romà Bancells, Pablo Nájera, Felipe Castro, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIJOUS: 1×1 i finalització amb Raul Marín, Marc Julià, Pablo del Río, Càndid Ballart i Gerard Montes.

El preu de cada sessió és de 25€ pels socis del Reus Deportiu i 30€ els no-socis. Si vols, però, et pots fer amb l’abonament setmanal: les 4 tecnificacions de la setmana per 80€ (100€ no-socis). A més a més, sortejarem cada setmana entre tots els participants dos abonaments per la temporada d’hoquei 2020/21.

El que es vol en aquestes tecnificacions és treballar de la forma més específica, així que has de tenir 12 anys o més per participar-hi. Per inscriure’t o més informació, truca al: 676 06 05 31. Recordeu que els clínics es realitzaran del 13 al 17 i del 20 al 24 de juliol.

 

 

Canvis importants al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu. Per tal de promocionar i dinamitzar la instal·lació, s’ha creat un nou abonament per tal que els amants de la raqueta puguin gaudir-ne al màxim.

Així doncs, s’ha creat l’“Abonament de Tennis i Pàdel”, una tarifa plana de pistes tant de tennis com de pàdel i ús de piscina d’estiu de les instal·lacions (juliol i agost).

Quina diferència hi ha entre el soci del Reus Deportiu i un abonat del Tennis i Pàdel?

El concepte de soci o sòcia del Reus Deportiu no té cap variació. Els socis i sòcies de l’entitat seguiran tenint els mateixos drets i obligacions. Accés a les zones d’aigües, preus especials en serveis i l’opció d’adquirir nous serveis amb un tarifa addicional.

Si vols saber tot el que implica ser soci o sòcia del Reus Deportiu, t’ho expliquem en detall aquí: https://reusdeportiu.org/wp-content/uploads/2020/04/Drets-SocisRD.pdf

Els socis i sòcies de l’entitat que reservin pista de tennis o pàdel hauran d’abonar 2€ per ús de pista en horari matinal i 4€ a la tarda. Per als més habituals, hi ha la “tarifa plana” d’ús de pistes, amb la següent tarifa: Quota de soci/a + 25€. Aquesta tarifa et permet la utilització de les pistes tant de tennis com de pàdel a cost 0.

Per altra banda, l’abonat/da del Tennis/Pàdel del Reus Deportiu no és soci de l’entitat. És una quota per fer ús il·limitat de les pistes de tennis i pàdel i de la piscina d’estiu d’aquelles instal·lacions, però no les instal·lacions del c/Gaudí ni disposarà dels drets i deures que tenen els socis i sòcies de l’entitat.

Les quotes dels abonats al Tennis i Pàdel seran les següents:

Adults: 40€ mensuals.

Júniors (menor de 18 anys): 20,70€ mensuals.

De cara a l’estiu, s’hauran d’abonar els primers tres mesos per avançat de la quota d’abonats al Tennis i Pàdel, que dóna accés també a la piscina exterior els mesos de juliol i agost.

En cas que un no-soci ni abonat vulgui fer ús de les pistes, la tarifa serà de 4€ al matí i 6€ a la tarda. L’entrada diària a la piscina té un cost de 10€.

En cas que la província de Tarragona passi a partir de la segona setmana de juny a la Fase 3, el Reus Deportiu podrà obrir tota una sèrie de nous espais i s’ampliarà l’aforament, així com l’horari, d’alguns espais que ja estan oberts des de les fases 1 i 2.

Aquestes ampliacions en els serveis es duran a terme, sempre en cas que es passi a la Fase 3, a partir de dimarts 9 de juny. Les reserves es començaran a gestionar a partir de divendres 5 de juny:

 

Les sales de fitness i càrdio del Reus Deportiu s’obriran a la Fase 3, que permet fer ús d’aquestes instal·lacions amb reserva prèvia i amb aforament limitat. Aquest mes no s’ha cobrat als abonats al gimnàs i les dirigides la quota de Fitness al mes de juny, a canvi de les dues setmanes de març que sí que es van pagar però que no es van poder gaudir a causa del confinament. Al mes de juliol aquestes quotes es tornaran a carregar al rebut, sempre i quan els socis puguin gaudir d’aquests serveis.

Per fer la reserva, fins que el club no tingui llest el sistema de reserva on-line, s’haurà de fer via telefònica al 679 571 239, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. No es podrà reservar una segona hora fins que no s’hagi efectuat la primera, i de moment no es podrà reservar més de 3 hores la mateixa setmana, donant així oportunitat a tots els socis i sòcies a gaudir del gimnàs. A mesura que anem avançant, s’aniran adaptant els horaris i els límits de reserves.

Cada reserva donarà accés a la instal·lació durant 1:15h, amb un funcionament semblant al de les piscines. És a dir, en el moment que finalitzi la sessió, s’hauran d’abandonar les sales per tal que pugui entrar el següent grup.

És molt important, a causa de la naturalesa de la instal·lació, que es mantinguin les mesures d’higiene i seguretat en tot moment. Així doncs, el club ha habilitat difusors amb desinfectant i paper per tal de netejar qualsevol màquina o material que s’utilitzi tant abans com després de fer-ne ús. A més a més, a l’entrada a les instal·lacions se’ls prendrà la temperatura. En cas que aquesta superi els 37,3 graus, com indica la llei, no es podrà accedir al Club.

VESTUARIS I DUTXES

En la Fase 3 del desconfinament ja es podran utilitzar els vestuaris i les dutxes, tant pels usuaris de piscines com de gimnàs. És bàsic per a l’ús d’aquestes, però, mantenir les mesures de seguretat. Així doncs, s’ha fixat un aforament per a cada vestuari o zona de dutxes, i és imprescindible respectar-lo, així com mantenir sempre la distància de seguretat de 2 metres. En cas que es vulgui accedir a un vestuari o zona de dutxes que ja té l’aforament recomanat ple, haureu d’esperar que algú l’abandoni per entrar. Recordem que aquestes normes són per la seguretat de tothom, i el club exigirà que es respectin.

 

Després de les obres de manteniment que s’han dut a terme durant el confinament a la piscina 1, aquesta ja està llesta per tal que la gaudeixin els socis i sòcies de l’entitat. Així doncs, a partir de l’inici de la Fase 3 ja es podrà reservar la piscina 1 per nedar, amb un aforament màxim de 3 persones per carril.

La piscina petita i la zona d’spa no seran accessibles de moment.

També s’habiliten els vestuaris de la zona d’aigües tant de dones com d’homes, així com les dutxes.

 

La zona de piscines exteriors, fins a la Fase 2 només per a ús esportiu, passarà a ser també d’ús recreatiu. Es mantindran 4 carrils per a nedar per tots aquells socis i sòcies que vulguin practicar natació a l’exterior. La resta de la piscina serà per a ús lliure.

Qualsevol material s’haurà de dur des de casa degudament desinfectat i no es podrà guardar a la instal·lació.

Es podrà també prendre el sol i fer ús normal de la instal·lació com a piscina d’estiu, amb l’aforament limitat i mantenint sempre les normes de distanciament i higiene.

 

Les classes dirigides se seguiran mantenint, sempre que sigui possible, als porxos de la piscina exterior. La principal novetat de cara la Fase 3 serà la inclusió de classes de Cycling (a la sala habitual) i Aquagym. L’horari s’anirà anunciant, com habitualment durant les fases de desescalada, a finals de setmana. El funcionament, reserves i protocols d’higiene i seguretat seran com fins ara.

 

Pel que fa al Tennis i Pàdel, s’obrirà a la participació de no-socis del club a un preu de 5€ la pista. S’ha de tenir, com és habitual al club, l’assegurança anual pagada o abonar-la abans de jugar. El preu per pista per als socis i sòcies de l’entitat serà de 3€. Tots aquells socis/es que van pagar durant el març la quota de Tennis i Pàdel podran gaudir durant el mes de juny de les pistes a cost 0 a mode de compensació, i igual que amb el gimnàs o les dirigides, durant el juliol es passarà a cobrar la quota normal.

Les reserves hauran d’anar sempre al nom d’un soci o sòcia. Les pistes es cobraran abans de jugar, en el moment de passar les mesures d’higiene i seguretat. També s’habilitaran, en la Fase 3, els vestuaris de les instal·lacions del Tennis i Pàdel, i s’amplia l’horari a dissabte al matí.

A partir del proper dilluns 1 de juny el Reus Deportiu obrirà la piscina exterior per nedar.

Segons el comunicat d’ahir de la Federació de pàdel i el CSD, es permet des de ja el joc per parelles a tennis i pàdel.

El Reus Deportiu segueix obrint espais a mesura que es va avançant en la desescalada i a mesura que les autoritats van confirmant quins espais es poden obrir i en quines condicions.

Així doncs, a partir d’aquest dilluns 1 de juny el Reus obrirà la piscina exterior només per fer esport. Encara no es permet l’ús lúdic de la piscina, i aquesta tindrà el mateix funcionament que la piscina interior.

Així doncs, hi haurà a partir de dilluns 8 carrils exteriors, en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, amb reserva prèvia d’un carril hora per persona i amb un màxim (per les piscines) de 3 reserves setmanals per soci/a. Els socis i sòcies hauran de venir preparats per a la piscina, i en cap cas es permetrà romandre a la instal·lació una vegada finalitzada la pràctica esportiva.

D’altra banda, a partir d’avui mateix ja es podrà jugar a pàdel i tennis 2×2. El funcionament serà igual fins ara, i és imprescindible seguir mantenint la prudència i les mesures de seguretat i higiene. L’horari segueix sent de 9h a 13h i de 17h a 21h. Les reserves seran d’una hora.

El Reus Deportiu obrirà la piscina 3 (interior) i la recepció en cas que Tarragona avanci a la fase 2.

La piscina serà per ús esportiu, un carril per persona durant una hora i anirà amb reserva prèvia. S’amplia l’horari del tennis.

PISCINA

Si Tarragona passa a la fase 2 els socis del Reus Deportiu podran començar a la piscina número 3 per a ús esportiu. Segons la normativa vigent, aquestes seran les condicions per a gaudir-ne:

 • La piscina estarà oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat amb reserva prèvia.
 • Les reserves seran d’hora en hora, i la piscina serà exclusivament per a ús esportiu.
 • L’horari de la piscina serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.
 • Un carril per persona.
 • Les reserves es gestionaran exclusivament via telefònica, al 679 571 239.
 • L’horari per reservar s’amplia: de 9h a 13h i de 16h a 20h.
 • L’accés serà per la piscina exterior, al costat del bar-restaurant.

L’accés a la piscina tindrà, també, tota una sèrie de mesures d’higiene i seguretat:

 • No es podran fer servir els vestuaris ni lavabos.
 • El club habilitarà dos vestuaris individuals, situats a la zona de piscines exteriors, més pròxima a la piscina 3 i a l’accés. A l’haver-hi només dos vestuaris, es recomana que la gent vingui i marxi canviada per evitar cues i aglomeracions.

Abans d’accedir a la piscina es procedirà a desinfectar el calçat i prendre i anotar la temperatura de cada usuari/a. També desinfectat de mans.

RECEPCIÓ

A partir de dilluns, sempre que es passi a la fase 2, el club reobrirà el servei de recepció, amb horari de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres. Aquest mateix horari serà el de reserves via telefònica de les activitats esportives (classes dirigides, tennis/pàdel i piscina).

Preguem als usuaris que facin un ús responsable del servei de recepció i que es mantingui la distància de seguretat a l’hora de fer cua amb les marques que s’han habilitat a terra.

TENNIS I PÀDEL

L’horari del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu s’ampliarà a partir de dilluns també als matins. Així doncs, l’horari serà de 9h a 13h i de 17h a 21h. També a partir de dilluns obrirà la el bar-restaurant de les instal·lacions. Aquesta ampliació d’horari es durà a terme encara que no s’avanci a la fase 2.

Les normes del tennis i pàdel es mantenen: les pistes seran d’ús exclusiu per a socis i sòcies, de franc, i amb reserva prèvia al telèfon habilitat. Els partits, mentre la normativa no digui el contrari, seguiran sent d’u contra u tant en tennis com en pàdel.

Sobre el reinicio de la competición (OKLiga y Copa del Rey y la Reina) de 2019/20, y después de la reunión que la RFEP mantuvo con la Asociación de Clubes de Hockey Patines, dónde se empezaron a sentar las bases para reprender la competición, queremos manifestar lo siguiente:

 • El Reus Deportiu Miró solo aceptará la reanudación de la competición si se puede disputar en condiciones de seguridad y en las condiciones sanitarias óptimas para que no se ponga en riesgo la salud de ningún participante o aficionado.
 • El Reus se opone a jugar más allá del 30 de junio, fecha donde terminan los contratos de los jugadores con sus respectivos clubs. Por lo tanto, incurriríamos en duplicidad de contratos y en imposibilidad de cumplir contratos firmados.
 • No le vemos sentido a jugar a puerta cerrada. Entendemos la afición como parte imprescindible del espectáculo, por lo que sin ellos se pierde gran parte del atractivo de la competición. En caso que se pueda disputar a puerta abierta será, obviamente, en condiciones de seguridad para la salud de todos, desde jugadores, cuerpos técnicos y árbitros hasta público.
 • Después de más de 6 semanas de confinamiento es una temeridad reanudar la competición dejando a los jugadores solamente 15 días de preparación, más teniendo en cuenta que los partidos se disputaran en pleno verano, a un ritmo de 3 partidos por semana y jugándose los equipos el campeonato o el descenso. No vemos sensato ni responsable poner en peligro la integridad física de los jugadores ni exponerlos de tal forma. El mínimo debería ser de 4 o 5 semanas.

Por todo lo siguiente, y teniendo en cuenta la situación, el Reus Deportiu Miró ve extremadamente improbable el regreso a la competición. Al no existir un reglamento en hockey patines que resuelva estos supuestos, creemos que lo más sensato sería declarar la competición nula.

Lo más importante ahora debería ser mirar al futuro, centrarse en planificar una OKLiga para la temporada 2020/21. El Reus Deportiu Miró, en estos momentos de solidaridad, verá con buenos ojos las decisiones que se tomen de cara al año que viene, incluso una liga de 16 equipos (o de 18) sin play off, dejando en manos de los órganos competentes, en este caso la RFEP, la confección de dicha liga.

Todo el esfuerzo que tendremos que hacer los clubs preferimos hacerlo con garantías de salud y con público en las gradas.

El Reus Deportiu subscriu el comunicat de l’Associació Europea de Clubs: 

La EHCA (European Hockey Clubs Association) se ha reunido este jueves 2 de abril, de manera extraordinaria y telemáticamente para tratar el nuevo escenario europeo generado en el seno del Comité de World Skate Europe Rink Hockey, tras la dimisión en cadena de su presidente y el resto de los miembros de su junta.

Ante todo, la EHCA le envía a su expresidente Fernando Graça todos sus ánimos y le desea su pronta recuperación de sus problemas de salud. Manifestamos nuevamente nuestra predisposición, soporte y ayuda para estudiar, ahora junto a la presidencia de WS Europe, cuál debe ser el desenlace de las competiciones continentales suspendidas actualmente y del futuro europeo teniendo por supuesto presentes las directrices gubernamentales de los países involucrados, buscando lo major para aficionadas/os, jugadoras/es, clubes y entès involucrados, todo ello con la ilusión renovada y con el objetivo de reforzar la competición europea de hockey sobre patines

La EHCA tuvo anteriormente su tercera Asamblea General, también de forma telemática, con el objetivo de seguir trabajando por el bien del hockey sobre patines continental.
Los clubes asociados siguen dispuestos a trabajar en un nuevo e ilusionante proyecto de Liga Europea de clubes que aporte la proyección europea que se merece nuestro deporte. En este sentido, en dicha Asamblea General se decidió nombrar a Daniel Vives como nuevo secretario general de la EHCA. Vives es Ingeniero Industrial, profesional del sector del Transporte de viajeros y además con una trayectoria de más de 10 años en la gestión deportiva, como miembro de la comisión deportiva de la sección de hockey patines del FC Barcelona y como vicepresidente de la Federació Catalana de Pàdel.

Vives coge el relevo de Rui Carvalho, presidente de la Associação Nacional de Clubes de Patinagem (ANACP), al cual se le agradecen los servicios prestados en el ente creado el setiembre de 2019, deseándole los mayores éxitos en su futuro profesional y personal.

La EHCA se solidariza con todos los afectados por el coronavirus y anima a toda la población a seguir las instrucciones de las autoridades.

Atentamente,
EHCA

EHCA: FC Barcelona, UD Oliveirense, Reus Deportiu Miró, Noia Freixenet, FC Porto, Sporting CP, Deportivo Liceo y SL Benfica.

Benvolguts/des.

Atès el comunicat que va emetre el Depertament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el passat 10 de març en relació al coronavirus i les mesures de prevenció en l’àmbit educatiu, el Reus Deportiu cancel·la els entrenaments de la base de tots els esports.

En aquest comunicat, la Generalitat insta a “la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centre simultàniament”. Aquest fet afecta directament els entrenaments del Reus Deportiu, per la qual cosa s’ha decidit cancel·lar de forma indefinida els entrenaments.

La voluntat del Reus és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.