El Reus Deportiu Miró podrà disposar de públic al Palau d’Esports pels partits d’OK Lliga, malgrat que amb importants limitacions.

Seguint les limitacions de les autoritats sanitàries i les condicions que imposa la RFEP, el Reus Deportiu Miró donarà accés fins a 425 espectadors al Palau d’Esports per als partits d’hoquei del primer equip. Es dividirà el Palau per zones, amb limitacions en cada zona per tal de respectar les distàncies de seguretat.

Cada setmana el club posarà a disposició les entrades, que s’hauran de comprar anticipadament a les oficines del Reus Deportiu, deixant les dades.

A causa de la impossibilitat de saber en quines condicions es desenvoluparà la temporada, el club no posarà de moment a la venda abonaments per tota la temporada. Tot i això, es donarà prioritat a l’hora d’aconseguir entrades als socis del club i als abonats de l’any anterior, que també disposaran d’un preu especial en la compra de les entrades. Cada abonat podrà disposar d’una entrada per carnet, i hauran d’acreditar que eren abonats amb el carnet de la temporada passada.

Els preus -de moment- de cara a la campanya 2020/21 seran els següents, dividits per zones:

ZONASOCIS RD – ABONATSPÚBLIC GENERAL
BUTACA TRIBUNA8,00€15,00€
BUTACA LATERAL6,00€8,00€
LATERAL SUPERIOR5,00€7,00€
GOL3,00€5,00€
GRADERIES DE PEU3,00€5,00€
MENORS DE 14 ANYS1,00€2,00€

 

Reus Deportiu Miró – Noia Freixenet.

Pel partit del diumenge 27 de setembre, que es disputarà al Palau d’Esports a les 20h, la venda d’entrades anirà de la següent manera:

A partir de dimarts podran venir a comprar entrades a les oficines del club, al c/Gaudí, tota aquella persona que disposés d’abonament la temporada passada i sigui soci o sòcia de l’entitat.

Des de dimecres s’obrirà la venda a tots els abonats de la temporada passada (que no siguin socis/es del club) i als socis de l’entitat que no siguin abonats.

A partir de dijous, s’obriran les entrades restants al públic general.

Totes les entrades aniran marcades amb la zona i localitat corresponents al Palau d’Esports, i s’exigirà que qualsevol persona que accedeixi al partit compleixi les normes i el protocol establert. Recordem que totes aquestes mesures són per la seguretat tant dels assistents al partit com de jugadors i treballadors de l’entitat. Demanem màxima responsabilitat a tothom.

Vermuts Miró seguirà sent durant la temporada 2020/21, el patrocinador principal de l’equip d’OK Lliga. I enguany també en l’esport base, sent el patrocinador principal de tots els equips roig-i-negres.

Segueix més forta que mai la relació entre el Reus Deportiu i Vermuts Miró. Dues entitats històriques de Reus que, a més, fan bandera de la ciutat arreu del món. Amb la signatura d’aquest acord es renova i amplia el conveni de col·laboració després de dues temporades amb Miró com a patrocinador principal del primer equip i s’enforteix la relació entre les dues entitats reafirmant el projecte en comú.

A partir d’aquesta temporada no només el primer equip d’hoquei roig-i-negre lluirà la marca de Vermuts Miró a la samarreta, també ho farà tota la base i equips sèniors del club, masculins i femenins. Una mostra que, malgrat que la col·laboració entre entitats ve d’anys enrere, ambdues segueixen treballant i assegurant projectes comuns en el futur.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, ha volgut agrair l’esforç que fa Vermuts Miró no només pel compromís amb l’entitat, sinó també amb l’aposta per l’hoquei a Reus, que a partir d’aquesta temporada també inclou l’esport base, una de les principals prioritats del club.

Des de Vermuts Miró s’ha valorat molt positivament la renovació d’aquest conveni i s’ha volgut destacar la importància d’ampliar aquest acord als equips base, des dels quals es transmeten uns grans valors. Aquesta nova temporada confirma la trajectòria comú de les dues entitats, que projecten el nom de Reus més enllà de les nostres fronteres.

Vermuts Miró i Reus Deportiu, dues entitats obertes a la ciutat, continuaran el seu camí juntes per tal que els reusencs i reusenques puguin seguir dient amb orgull que el vermut i l’hoquei patins tenen un epicentre comú en el mapa, i aquest no és altre que la ciutat de Reus.

El Reus Deportiu Miró ja coneix el calendari d’OK Lliga de la temporada 2020/21.

L’equip de Jordi Garcia debutarà en la competició regular al Palau d’Esports el 26 de setembre contra el Noia Freixenet, i acabarà la Lliga, també al Palau d’Esports, amb un derbi contra el Vendrell el 29 de maig.

Ja coneix el Reus Deportiu Miró el seu rumb durant la temporada 2020/21. En el sorteig d’aquest passat dimarts 25 d’agost a Sant Sadurní es va sortejar tot el calendari d’una lliga que, si no hi ha cap impediment degut a la Covid-19, començarà el proper 26 de setembre, malgrat que encara no se sap en quines circumstàncies.

Calendari interessant pels roig-i-negres, que disputaran el primer derbi a la jornada 3, contra el Calafell al Palau. El clàssic de l’OK Lliga entre Reus i Barça començarà en territori blaugrana a la jornada 9, el 21 de novembre. Passarà també durant la primera volta pel Palau d’Esports el Liceo en la penúltima jornada de la primera volta, prevista pel 9 de gener.

 

Respecte a la no participació del Reus Deportiu Miró a la Lliga Catalana i la repercussió que això ha tingut, el club vol aclarir els motius pels quals s’ha pres aquesta decisió:

 • El motiu principal pel qual el Reus Deportiu Miró ha decidit no formar part de la Lliga Catalana aquesta temporada és per qüestions de seguretat respecte a la Covid-19.
 • El Reus és un club amb múltiples serveis, seccions, instal·lacions i un centenar de treballadors, que deu la seva activitat als socis i sòcies de l’entitat. La participació del primer equip d’hoquei a la Lliga Catalana podria posar en risc el normal funcionament del club, i és per això que s’ha cregut pertinent no formar part d’aquesta competició.
 • Ara com ara el club no es veu capacitat per obrir el Palau d’Esports al públic amb les màximes condicions de seguretat, malgrat les restriccions que s’indiquen, ja que els possibles contagis derivats d’un partit d’hoquei posarien en risc tota l’activitat del club.
 • No es vol insinuar, amb això, que la resta d’equips o l’organització no estiguin garantint la seguretat de jugadors, equips tècnics i aficionats a l’hora de celebrar els partits de Lliga Catalana. Tot i això, des del Reus Deportiu hem cregut que el més prudent en les circumstàncies actuals era prioritzar l’activitat del club.
 • La Lliga Catalana, malgrat el prestigi -que celebrem- que ha agafat des de la seva recuperació per part de l’Associació de Clubs i la Federació Catalana, no deix de ser una competició de pretemporada. El fet de no participar a la Lliga Catalana suposa pel Reus Deportiu Miró un alleujament en la planificació esportiva d’una pretemporada del tot atípica.
 • La renúncia del Reus Deportiu Miró a formar part de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins no ha tingut cap influència en la decisió de no participar a la Lliga Catalana.
 • El fet de no disputar aquesta temporada la Lliga Catalana no implica que el Reus Deportiu Miró no la disputi en pròximes edicions ni que deixi de participar en les competicions oficials previstes per aquesta temporada, ans al contrari.
 • Aquesta no és l’única decisió que ha pres el Reus Deportiu en aquest sentit, malgrat que ha sigut la que més repercussió ha tingut. S’han anul·lat i ajornat competicions en altres seccions, com tennis o pàdel, pels mateixos motius i recentment s’han anul·lat totes les activitats grupals al club, des de cursets de natació fins a entrenaments de la base.

El Reus Deportiu, en consonància amb la circular rebuda per part de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Reus sobre les mesures a adoptar a Reus per fer front als nous contagis de Covid-19, prendrà amb efecte immediat les següents mesures de limitació de les activitats grupals:

 1. Es procedeix a l’anul·lació dels Casals i Campus d’Estiu que hi havia programats durant els pròxims 15 dies.
 2. Així mateix, es cancel·len també els cursets de natació, tant els que havien de començar com els que s’estaven duent a terme durant aquest mes d’agost.
 3. Queden suspesos els entrenaments de totes les seccions de les bases roig-i-negres.
 4. Totes aquestes mesures es mantindran fins al dilluns 7 de setembre o fins a nova indicació.
 5. No es podrà fer ús de les pistes de bàsquet i hoquei patins, ni exteriors ni interiors.

El Reus Deportiu pren aquestes mesures per tal d’evitar nous contagis, seguint les recomanacions tant de la Generalitat de Catalunya com de l’Ajuntament de Reus, i amb l’objectiu d’evitar al màxim possible els contagis. Malgrat la feina proactiva que s’està fent des de l’entitat per tal d’efectuar totes aquestes activitats amb les màximes condicions de seguretat i mesures d’higiene possibles, la situació a la ciutat ha arribat a un punt on el més prudent és anul·lar les activitats grupals i entrenaments.

Tant les zones d’aigües com el gimnàs i classes dirigides, així com el tennis i el pàdel, seguiran obertes als socis i sòcies de l’entitat. Es tornarà a prendre la temperatura a tota persona que accedeixi al club. Tot i això, demanem màxima prudència en l’ús de les instal·lacions. És imprescindible seguir amb més diligència i prudència que mai les mesures de seguretat i higiene que s’indiquen per tal de poder continuar amb la pràctica esportiva al Reus Deportiu. En cas contrari, el club es veurà obligat a limitar de nou l’ús de les instal·lacions.

El Reus Deportiu seguirà fent tots els esforços, més fins i tot veient la situació que s’està vivint a la ciutat de Reus, per tal que tots els socis i sòcies de l’entitat puguin seguir gaudint del club en les millors condicions de seguretat i higiene, i és per això que demanem també la vostra col·laboració.

A partir del dia 1 de setembre el Reus Deportiu torna a ampliar l’horari de les seves instal·lacions:

L’horari habitual del club serà de 6h a 22h de dilluns a divendres i de 9h a 15h els caps de setmana.

Les piscines exteriors del club romandran obertes fins l’11 de setembre amb el mateix horari que s’està duent a terme actualment: cada dia de 10h a 20h.

Pel que fa al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu, s’estableix un nou horari de cara al mes de setembre:

De 9h del matí a 14:30h del migdia i de 16:30h a 21:30h. Dilluns matí, dissabte i diumenge tarda tancat.

La piscina del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu romandrà oberta fins el dilluns 31 d’agost.

 

L’equip de Jordi Garcia ha començat aquest dimecres 15 de juliol la pretemporada amb el primer entrenament oficial.

Raul Marín, Felipe Castro i Gerard Montes, novetats de cara aquesta temporada 2020/21.

Encara no hi ha calendari oficial -està previst que s’aprovi aquest cap de setmana a l’Assemblea de la FEP- però el Reus Deportiu Miró ja ha començat els entrenaments. En una temporada marcada per la incertesa i després de l’abrupte final de la temporada anterior, aquest any la pretemporada roig-i-negra arrenca un pèl abans, sobretot per pal·liar els efectes que el confinament hagi pogut causar als jugadors.

Cares noves a l’entrenament, tot i que algunes conegudes. Raul Marín, Felipe Castro i Gerard Montes s’han entrenat per primera vegada amb els seus companys i a les ordres del seu nou entrenador, Jordi Garcia. Encara no hi ha previstos compromisos amistosos.

Jordi Garcia, per la seva banda, s’ha mostrat molt satisfet amb l’equip que té aquest any i tota la feina que han realitzat els seus jugadors durant el confinament amb l’objectiu d’arribar amb les millors condicions a l’inici d’aquesta pretemporada. Tot i això, aquests mesos de ben segur que passaran factura en la forma física dels jugadors, i és per això que s’ha optat per fer una pretemporada més llarga, amb un treball més progressiu.

Classes específiques amb els millors especialistes del món de l’hoquei patins.

Entrenaments en grups reduïts de màxim 10 jugadors i 4 porters on es treballaran amb detall i de forma personalitzada aspectes específics del joc per part dels membres del primer equip del Reus Deportiu Miró.

Raul Marín i Marc Julià et donaran tots els secrets a l’hora de llençar faltes directes. Àlex Rodríguez, Joan Salvat i Ferran Giménez t’ajudaran a millorar la teva tècnica de xut i el llançament de penals. Romà Bancells, Pablo Nájera i Felipe Castro t’ensenyaran com millorar amb la pilota individualment, i de nou Raul Marín i Marc Julià, acompanyats per Pablo del Río, t’entrenaran en l’u contra u i finalització al porter.

I si ets porter no desesperis, que no només t’ajudaran els jugadors. Càndid Ballart i Gerard Montes, porters del Reus Deportiu Miró, també hi seran per compartir les seves armes en tots aquests aspectes: directes, xuts i penals, tècnica individual, i u contra u.

Les sessions seran d’una hora i quinze minuts en dos torns de dilluns a dijous les dues últimes setmanes de juliol. Es treballarà un tema cada dia:

DILLUNS: Faltes directes per jugadors i porters amb Raul Marín, Marc Julià, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMARTS: Tècnica de xut i penals per jugadors i porters amb Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Ferran Giménez, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMECRES: Tècnica individual per jugadors i porters amb Romà Bancells, Pablo Nájera, Felipe Castro, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIJOUS: 1×1 i finalització amb Raul Marín, Marc Julià, Pablo del Río, Càndid Ballart i Gerard Montes.

El preu de cada sessió és de 25€ pels socis del Reus Deportiu i 30€ els no-socis. Si vols, però, et pots fer amb l’abonament setmanal: les 4 tecnificacions de la setmana per 80€ (100€ no-socis). A més a més, sortejarem cada setmana entre tots els participants dos abonaments per la temporada d’hoquei 2020/21.

El que es vol en aquestes tecnificacions és treballar de la forma més específica, així que has de tenir 12 anys o més per participar-hi. Per inscriure’t o més informació, truca al: 676 06 05 31. Recordeu que els clínics es realitzaran del 13 al 17 i del 20 al 24 de juliol.

 

 

Canvis importants al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu. Per tal de promocionar i dinamitzar la instal·lació, s’ha creat un nou abonament per tal que els amants de la raqueta puguin gaudir-ne al màxim.

Així doncs, s’ha creat l’“Abonament de Tennis i Pàdel”, una tarifa plana de pistes tant de tennis com de pàdel i ús de piscina d’estiu de les instal·lacions (juliol i agost).

Quina diferència hi ha entre el soci del Reus Deportiu i un abonat del Tennis i Pàdel?

El concepte de soci o sòcia del Reus Deportiu no té cap variació. Els socis i sòcies de l’entitat seguiran tenint els mateixos drets i obligacions. Accés a les zones d’aigües, preus especials en serveis i l’opció d’adquirir nous serveis amb un tarifa addicional.

Si vols saber tot el que implica ser soci o sòcia del Reus Deportiu, t’ho expliquem en detall aquí: https://reusdeportiu.org/wp-content/uploads/2020/04/Drets-SocisRD.pdf

Els socis i sòcies de l’entitat que reservin pista de tennis o pàdel hauran d’abonar 2€ per ús de pista en horari matinal i 4€ a la tarda. Per als més habituals, hi ha la “tarifa plana” d’ús de pistes, amb la següent tarifa: Quota de soci/a + 25€. Aquesta tarifa et permet la utilització de les pistes tant de tennis com de pàdel a cost 0.

Per altra banda, l’abonat/da del Tennis/Pàdel del Reus Deportiu no és soci de l’entitat. És una quota per fer ús il·limitat de les pistes de tennis i pàdel i de la piscina d’estiu d’aquelles instal·lacions, però no les instal·lacions del c/Gaudí ni disposarà dels drets i deures que tenen els socis i sòcies de l’entitat.

Les quotes dels abonats al Tennis i Pàdel seran les següents:

Adults: 40€ mensuals.

Júniors (menor de 18 anys): 20,70€ mensuals.

De cara a l’estiu, s’hauran d’abonar els primers tres mesos per avançat de la quota d’abonats al Tennis i Pàdel, que dóna accés també a la piscina exterior els mesos de juliol i agost.

En cas que un no-soci ni abonat vulgui fer ús de les pistes, la tarifa serà de 4€ al matí i 6€ a la tarda. L’entrada diària a la piscina té un cost de 10€.

En cas que la província de Tarragona passi a partir de la segona setmana de juny a la Fase 3, el Reus Deportiu podrà obrir tota una sèrie de nous espais i s’ampliarà l’aforament, així com l’horari, d’alguns espais que ja estan oberts des de les fases 1 i 2.

Aquestes ampliacions en els serveis es duran a terme, sempre en cas que es passi a la Fase 3, a partir de dimarts 9 de juny. Les reserves es començaran a gestionar a partir de divendres 5 de juny:

 

Les sales de fitness i càrdio del Reus Deportiu s’obriran a la Fase 3, que permet fer ús d’aquestes instal·lacions amb reserva prèvia i amb aforament limitat. Aquest mes no s’ha cobrat als abonats al gimnàs i les dirigides la quota de Fitness al mes de juny, a canvi de les dues setmanes de març que sí que es van pagar però que no es van poder gaudir a causa del confinament. Al mes de juliol aquestes quotes es tornaran a carregar al rebut, sempre i quan els socis puguin gaudir d’aquests serveis.

Per fer la reserva, fins que el club no tingui llest el sistema de reserva on-line, s’haurà de fer via telefònica al 679 571 239, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. No es podrà reservar una segona hora fins que no s’hagi efectuat la primera, i de moment no es podrà reservar més de 3 hores la mateixa setmana, donant així oportunitat a tots els socis i sòcies a gaudir del gimnàs. A mesura que anem avançant, s’aniran adaptant els horaris i els límits de reserves.

Cada reserva donarà accés a la instal·lació durant 1:15h, amb un funcionament semblant al de les piscines. És a dir, en el moment que finalitzi la sessió, s’hauran d’abandonar les sales per tal que pugui entrar el següent grup.

És molt important, a causa de la naturalesa de la instal·lació, que es mantinguin les mesures d’higiene i seguretat en tot moment. Així doncs, el club ha habilitat difusors amb desinfectant i paper per tal de netejar qualsevol màquina o material que s’utilitzi tant abans com després de fer-ne ús. A més a més, a l’entrada a les instal·lacions se’ls prendrà la temperatura. En cas que aquesta superi els 37,3 graus, com indica la llei, no es podrà accedir al Club.

VESTUARIS I DUTXES

En la Fase 3 del desconfinament ja es podran utilitzar els vestuaris i les dutxes, tant pels usuaris de piscines com de gimnàs. És bàsic per a l’ús d’aquestes, però, mantenir les mesures de seguretat. Així doncs, s’ha fixat un aforament per a cada vestuari o zona de dutxes, i és imprescindible respectar-lo, així com mantenir sempre la distància de seguretat de 2 metres. En cas que es vulgui accedir a un vestuari o zona de dutxes que ja té l’aforament recomanat ple, haureu d’esperar que algú l’abandoni per entrar. Recordem que aquestes normes són per la seguretat de tothom, i el club exigirà que es respectin.

 

Després de les obres de manteniment que s’han dut a terme durant el confinament a la piscina 1, aquesta ja està llesta per tal que la gaudeixin els socis i sòcies de l’entitat. Així doncs, a partir de l’inici de la Fase 3 ja es podrà reservar la piscina 1 per nedar, amb un aforament màxim de 3 persones per carril.

La piscina petita i la zona d’spa no seran accessibles de moment.

També s’habiliten els vestuaris de la zona d’aigües tant de dones com d’homes, així com les dutxes.

 

La zona de piscines exteriors, fins a la Fase 2 només per a ús esportiu, passarà a ser també d’ús recreatiu. Es mantindran 4 carrils per a nedar per tots aquells socis i sòcies que vulguin practicar natació a l’exterior. La resta de la piscina serà per a ús lliure.

Qualsevol material s’haurà de dur des de casa degudament desinfectat i no es podrà guardar a la instal·lació.

Es podrà també prendre el sol i fer ús normal de la instal·lació com a piscina d’estiu, amb l’aforament limitat i mantenint sempre les normes de distanciament i higiene.

 

Les classes dirigides se seguiran mantenint, sempre que sigui possible, als porxos de la piscina exterior. La principal novetat de cara la Fase 3 serà la inclusió de classes de Cycling (a la sala habitual) i Aquagym. L’horari s’anirà anunciant, com habitualment durant les fases de desescalada, a finals de setmana. El funcionament, reserves i protocols d’higiene i seguretat seran com fins ara.

 

Pel que fa al Tennis i Pàdel, s’obrirà a la participació de no-socis del club a un preu de 5€ la pista. S’ha de tenir, com és habitual al club, l’assegurança anual pagada o abonar-la abans de jugar. El preu per pista per als socis i sòcies de l’entitat serà de 3€. Tots aquells socis/es que van pagar durant el març la quota de Tennis i Pàdel podran gaudir durant el mes de juny de les pistes a cost 0 a mode de compensació, i igual que amb el gimnàs o les dirigides, durant el juliol es passarà a cobrar la quota normal.

Les reserves hauran d’anar sempre al nom d’un soci o sòcia. Les pistes es cobraran abans de jugar, en el moment de passar les mesures d’higiene i seguretat. També s’habilitaran, en la Fase 3, els vestuaris de les instal·lacions del Tennis i Pàdel, i s’amplia l’horari a dissabte al matí.