Joma serà el patrocinador oficial tècnic del Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha assolit un acord amb Joma per tal que l’empresa fabricant de material esportiu sigui el nou patrocinador tècnic de l’entitat roig-i-negre fins el 2028.

L’entitat reusenca i la marca espanyola firmen per a les properes quatre temporades i Joma equiparà totes les seccions esportives del Club.

Aquest dijous, 11 de juliol, s’ha dut a terme l’acte de presentació de l’acord amb la firma Joma a les instal·lacions del Reus Deportiu. La presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, valora l’acord com “un gran pas” per al Club i afegeix: “Estem molt contents i orgullosos d’haver firmat el conveni amb Joma, i també amb Equipa13, distribuïdor oficial de la marca a Reus”.

“Un canvi de marca sempre és important i feia molt de temps que hi estàvem treballant. També crec que hem de destacar que totes les seccions del Club lluiran la marca”.

Així mateix, Lluís Pérez, representant de Joma a Catalunya, destaca que és un “orgull col·laborar amb una entitat històrica, coneguda a tot Espanya i centenària com és el Reus Deportiu”.

Les primeres equipacions, fidels a la història del Club

Les primeres equipacions de totes les seccions del Club presentaran les línies essencials i històriques de l’entitat. Tant la primera equipació de la secció d’hoquei patins com de bàsquet manté una línia central negre, mentre que les línies laterals mantenen el color vermell clàssic.


La novetat, de la mà de la segona equipació del primer equip d’hoquei patins

La novetat d’enguany, així mateix, arriba de la mà de la segona equipació del primer equip d’hoquei patins. Amb fons blanc i taques negres, el primer equip del Reus Deportiu Virginias lluirà enguany una segona equipació totalment novedosa i que, entre les seves curiositats, manté l’escut del Reus Deportiu íntegrament de color daurat. La segona equipació del primer equip d’hoquei patins canviarà anualment.

D’altra banda, i pel que fa a la segona equipació de la secció de bàsquet, aquesta serà també de color blanc, amb dues fines línies roig-i-negres centrals.

Finalment, també cal destacar que en l’acte de presentació amb Joma també es van presentar les equipacions que lluiran altres seccions del Club com les de patinatge, tennis i pàdel i gimnàstica rítmica.

  • La compra d’articles de Joma del Reus Deportiu es pot fer a través d’aquest enllaç.
Imatge de l'acord amb l'Associació Catalana de Concerts

El Reus Deportiu i l’Associació de Concerts de Reus signen un conveni de promoció d’activitats entre els seus socis

El Reus Deportiu va formalitzar el passat dimarts, 11 de juny, la signatura del conveni de col·laboració amb l’Associació de Concerts de Reus, amb l’objectiu de promoure activitats culturals i esportives entre els seus membres. L’acte va tenir lloc a les instal·lacions del Reus Deportiu, comptant amb la presència de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, i el president de l’Associació de Concerts, Joan Sas. La signatura del contracte també va comptar amb la presència del vicepresident d’Àrea Econòmica i Patrimonial del Club, Francesc Escoda.

Aquest acord té com a finalitat principal la creació de sinergies entre les dues entitats, amb la intenció de fomentar la participació dels seus socis en esdeveniments i activitats de l’associació i el club, així com d’enriquir l’oferta d’activitats a la ciutat. El conveni inclou una sèrie de beneficis per als membres del Reus Deportiu i l’Associació de Concerts de Reus per tal d’afavorir, també, l’apropament de la música i l’esport als respectius socis i sòcies.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, va expressar la seva satisfacció per l’acord assolit: “Estem molt il·lusionats de treballar conjuntament amb l’Associació de Concerts de Reus. Aquesta col·laboració permetrà que els nostres socis gaudeixin d’una programació musical variada i de qualitat”.

“Aquest conveni és una oportunitat única per fusionar les nostres passions i oferir als nostres associats unes activitats i serveis en les millors instal·lacions esportives de la ciutat”, va comentar Joan Sas, president de l’Associació de Concerts de Reus.

El fons Next Generation UE atorga una ajuda al Reus Deportiu per al seu projecte d’autoconsum energètic

El Reus Deportiu ha rebut una ajuda per al seu projecte d’autoconsum, cofinançada pel Mecanisme Europeu de Recuperació i Resiliència PRTR-Next Generation EU, coordinada pel Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través de IDAE i gestionada per les autonomies, segons el Reial Decret 477/2021, amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible.

 

L’ajuda s’emmarca en el projecte d’eficiència energètica del Reus Deportiu i la instal·lació de plaques fotovoltaiques al club. Amb la instal·lació d’aquest sistema, el Club fa un nou i important pas per a convertir-se en un club pràcticament autosuficient, ajudant a la descarbonització i promovent l’eficiència energètica.

 

 

 

En aquest projecte s’hi han instal·lat 2.120 mòduls de 460 Wp amb una potència total de 975,20 kWp.

 

INFORMES

Publicidad web_AUTOCONSUM_REUS

David Gelmà i Sergi Aragonès finalitzen la seva etapa al Reus Deportiu

Els jugadors David Gelmà Paz i Sergi Aragonès Ferreres finalitzen la seva etapa al Reus Deportiu. El club els vol agrair el seu esforç i dedicació, i els vol desitjar els millors èxits.

Tant Aragonès com Gelmà van aterrar a l’entitat reusenca la temporada 2021/22. David Gelmà va fer-ho a l’estiu, mentre que Aragonès va fer-ho en el mercat d’hivern.

Des del club volem agrair el seu total compromís durant aquestes campanyes en què han estat vinculats al Reus Deportiu i els desitgem sort en les noves etapes professionals que puguin emprendre a partir d’ara.

Gràcies David! Gràcies Sergi!

 

 

Rebem la visita d’Anna Caula, secretària general de l’Esport de la Generalitat

Aquest divendres, 1 de març, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat, Anna Caula, ha visitat les instal·lacions del Reus Deportiu. La secretària ha estat rebuda per una representació de la junta directiva de l’entitat, encapçalada per la presidenta Mònica Balsells. En la rebuda també hi ha estat present la gerència de l’entitat.

En en seu pas pel Club, Caula ha pogut conèixer els jugadors i l’equip tècnic del primer equip d’hoquei del Reus Deportiu, així com també representants de la resta de seccions del club. La visita també ha servit a Caula per a conèixer el projecte d’eficiència energètica de l’entitat.

Finalment, la secretària de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat també ha estampat la seva signatura al llibre de firmes del club. A l’acte també hi han estat presents Aleix Rom, representant territorial de l’Esport a Tarragona; i Enrique Martín, regidor de Salut i Esport de l’Ajuntament de Reus.

El Reus Deportiu posa en marxa la instal·lació de plaques fotovoltaiques

El Reus Deportiu va dur a terme el passat 23 de gener la inauguració formal del sistema de plaques fotovoltaiques a les seves instal·lacions del carrer Gaudí de Reus. El Club fa un nou i important pas per a convertir-se en un club pràcticament autosuficient, ajudant a la descarbonització i promovent l’eficiència energètica.

El 4 de gener del 2024 la junta directiva del Club reusenc va participar en la posada en marxa d’un sistema que disposarà de tota la potència instal·lada -de 990 kWp- a partir de la present setmana. El dia esmentat, el 4 de gener, es van activar els inversors que reben l’energia de les plaques i la converteixen en energía elèctrica convencional.

Així mateix, després de fer totes les proves de control corresponents, també es van engegar la majoria de circuits i comandaments elèctrics vinculats a les plaques instal·lades.

El soci, partícep

El Club ha instal·lat un monitor de TV al hall de les instal·lacions del carrer Gaudí perquè el soci del Reus Deportiu pugui seguir amb tota mena de detall el funcionament i l’eficiència de les plaques.

Al monitor, així mateix, s’hi indica l’energia fotovoltaica produïda, la consumida, la que es necessita i la que s’aboca a la xarxa elèctrica externa.

Amb la implementació del sistema de plaques fotovoltaiques, de la mà de l’empresa Ecotelia, el Club fa una passa més en el context d’energia verda que s’ha promogut al llarg d’aquests darrers anys.

L’autosuficiència del Club serà progressiva i, així mateix, la institució recorda als seus socis que cal continuar fent un ús responsable de l’energia.

Cal destacar que el Reus Deportiu, sota la direcció de Mònica Balcells, té agendades noves accions per a convertir les instal·lacions en un espai pràcticament
autosuficient.

La presidenta de l’entitat, Mònica Balsells, explica que la instal·lació de les plaques és “un pas molt important per al Club”.

Així mateix, el vicepresident de l’Àrea Tecnològica, d’Infraestructures i Manteniment, Toni Ferré, assegura que la implementació del sistema de plaques solar representa una “gran alegria” per al conjunt del Club. “És una passa més en aquest context d’energia verda en el qual estem treballant”, explica.

Inaugurem un nou marcador al Palau d’Esports del Reus Deportiu

El passat 12 de novembre, el Reus Deportiu va dur a terme la inauguració del remodelat Palau d’Esports. La reinauguració de l’espai, que el 26 d’abril del 1973 va complir 50 anys, va servir també per a l’estrena d’una pantalla led, de la marca Mondo Ibérica.

El Club ha pogut comptar amb el nou marcador amb el suport parcial d’una subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona. La subvenció, destinada a ‘inversions en equipaments culturals o d’interès ciutadà per a entitats 2023’, té un import de 5.534,38.

Ramon Margalef, nou gerent de l’entitat

Ramon Margalef ha estat designat per la renovada Junta Directiva nou gerent del Reus Deportiu. Margalef ha estat coordinador de l’hoquei base roig-i-negre al llarg de tres temporades i segon entrenador del primer equip d’hoquei sis campanyes. El nou dirigent compaginarà la tasca amb la de secretari tècnic, el qual fou nomenat el passat setembre.

“El club es troba immers en una etapa que serà daurada, sense cap mena de dubte. Amb el projecte integral d’eficiència energètica el Reus Deportiu aconseguirà independència energètica i això repercutirà positivament econòmicament. Esportivament, el repte és incrementar el nombre d’esportistes i que aquests tinguin el sentiment de pertinença, sense deixar a banda els èxits esportius. Socialment, l’entitat està traçant les línies correctes per oferir multitud d’accions als socis i sòcies”, ha subratllat el dirigent.

Mònica Balsells al capdavant del Reus Deportiu sis anys més

Mònica Balsells Pere ha estat proclamada presidenta del Reus Deportiu per als pròxims sis anys. La seva candidatura ha estat l’única que ha presentat a la Junta Electoral els avals necessaris per ocupar el càrrec.

Aquest significarà el tercer mandat de Balsells liderant el projecte roig-i-negre d’ençà que va ser escollida per als socis i sòcies el 2011. El club es troba immers en la finalització de la primera fase del projecte integral d’eficiència energètica. Pròximament, s’inaugurarà el remodelat Palau d’Esports.

Escolta les primeres valoracions de Balsells:

 

 

 

 

 

 

 

Entra en funcionament la nova deshumectadora del club!

♻️ Anunciem i segur que ho notareu, que ja funciona la nova deshumectadora, una acció rellevant del projecte integral d’eficiència energètica!

#ForçaReus