Aquest proper dilluns 18 de novembre a les 11h es realitzarà al Reus Deportiu una xerrada sobre com millorar la salut mental a càrrec de la Fundació Rosa Maria Vivar. 

Així com entrenes el teu cos, per què no entrenar la teva ment? La Fundació Rosa Maria Vivar treballa per tal que tant persones grans com joves siguin més actius mentalment. L’estimulació cognitiva millora l’atenció, la concentració i la memòria amb l’objectiu d’incrementar al màxim el rendiment cognitiu a la vida diària o professional.

Així doncs, la Fundació Rosa Maria Vivar realitzarà aquest proper dilluns 11 de novembre una xerrada informativa a les instal·lacions del Reus Deportiu sobre com millorar la salut mental. La mateixa fundació compta amb un nou centre terapèutic d’estimulació cognitiva per a l’Alzheimer i unitat de la memòria.

A banda, la Fundació també ofereix tallers d’entrenament de la memòria dirigits a tothom. No només a gent gran, sinó també joves que vulguin treballar aquest aspecte tan important de la seva salut. Aquests tallers vénen amb descompte si ets soci o sòcia del Reus Deportiu, doncs s’ofereix un 50% de descompte en el primer mes.

Si vols més informació sobre com es realitzen aquests tallers i en què consisteixen, t’esperem dilluns 18 de novembre al Reus Deportiu, al c/Gaudí 66, per tal que els professionals de la Fundació Rosa Maria Vivar t’ho expliquin. T’hi esperem!