Aquest dijous 5 de desembre es va celebrar al Reus Deportiu l’Assemblea General Ordinària del club. Amb la presència de 47 socis, el Reus ha fet oficials els números de la temporada 18/19, positius per primera vegada des que Mònica Balsells ocupa la presidència. L’última vegada que el Reus tancava un any en positiu va ser la temporada 2009/10.

La presidenta del Reus va assegurar que aquest resultat econòmic positiu és “una confirmació que s’estan fent bé les coses”, i que la prioritat de la junta directiva en temes econòmics “és l’estabilitat econòmica i la supervivència del club”. També es va destacar que els ingressos per quota de soci i prestació de serveis han augmentat gairebé un 5% respecte la temporada anterior.

L’Assemblea aprovaria tan el resultat de l’exercici 18/19 (44 vots a favor, 1 abstenció, 0 contra), l’Auditoria externa que realitza els comptes de l’entitat (44 vots a favor, 1 abstenció, 0 contra) i el pressupost per la temporada 2019/20 (46 vots a favor, 0 abstencions, 0 contra).

Pel que fa als deutes que arrossega l’entitat del carrer Gaudí destaca l’estabilitat a la qual s’ha arribat amb l’Institut Català de Finances, amb qui durant l’últim any el Reus ja ha rebaixat 121.000€ el deute. Durant els 8 anys de presidència de Balsells s’han amortitzat, entre capital, interessos i arrendaments financers d’equipament de gimnàs i club, un total de 2.022.343,84€ de deute.

Es van destacar diverses fites i esdeveniments en el resum de les àrees d’infraestructures, social i esportiva. L’inici de les obres de les pistes exteriors de bàsquet, que està previst que s’enllesteixin durant el Nadal, l’espectacular recaptació del Joan Petit Nens amb Càncer a Reus o la bona salut de les seccions, amb més de 850 esportistes actius.