El Reus Deportiu va posar a diposició dels seus socis i sòcis 59 invitacions per portar acompanyants a les instal·lacions del club a causa del confinament.

Aquest és el compromís que va adquirir el club amb tots aquells socis i sòcies que, malgrat el confinament, van seguir al club a pesar de no poder-ne fer ús. No ens cansarem de donar-vos les gràcies. El Reus Deportiu és un club social i, com a tal, depèn de vosaltres per la seva subsistència.

El que en un principi s’esperava que fos una situació d’uns dies es va acabar convertint en 59 llargs dies de confinament. En aquest apartat les invitacions, amb molt bona rebuda per part vostre, van passar de convertir-se en una situació que pot acabar sent problemàtica per l’Entitat.

Per tal de mantenir el correcte funcionament del Reus, ha estat necessari d’entrada limitar l’ús d’aquestes 59 invitacions. Com a club social, on els socis són els propietaris de l’entitat, si una persona aliena pot venir durant 59 dies seguits sense pagar res, en realitat ens estem generant un greuge a nosaltres mateixos. Més encara en un moment on l’aforament i el control d’accés són de vital importància. Així doncs, aquestes limitacions s’han establert per tal de prioritzar que tu, soci/a de l’entitat, puguis gaudir del teu club.

Tot i això, hem escoltat totes les vostres queixes i suggerències respecte aquesta situació, i s’ha decidit implementar les següents mesures:

1- Cada soci/a del club podrà bescanviar les seves invitacions de Covid-19 per una matrícula gratuïta per un amic (només durant els mesos de setembre i octubre).

2- Cada soci/a del club podrà bescanviar les seves invitacions per un mes d’activitats dirigides i gimnàs (també setembre o octubre), sempre i quant es compleixin els requisits d’edat.

O, evidentment, podrem seguir fent ús de les invitacions amb les limitacions lògiques per tal de garantir la seguretat i la millor experiència possible de tots els socis i sòcies.

Un cop més, donar-vos les gràcies a tothom per aguantar amb nosaltres.