Aquest dimecres 12 de juny s’ha fet la presentació oficial del cartell i la samarreta del 20è Torneig Internacional Base d’Hoquei Patins del Reus Deportiu.

Com cada any, i ja en van 20, el Reus Deportiu presenta el seu Torneig Internacional d’Hoquei Base, una competició de 3 dies intensos d’hoquei on hi participen 500 esportistes de totes les procedències.
I també com cada any, el cartell i la samarreta oficial d’aquest torneig es dissenya a partir del guanyador o guanyadora d’un concurs de dibuix entre les escoles de Reus. En aquesta ocasió la guanyadora ha estat Mireia Romero, de l’escola Joan Rebull.

Aquest any ha estat un any molt difícil de decidir, doncs la participació al Concurs de Dibuix ha estat altíssima i de gran nivell. Com ja fa temps, però, s’ha creat una comissió especial per escollir els guanyadors, on hi ha participat la Secció d’Art del Centre de Lectura i BBVA, a més de la Comissió Organitzadora del Torneig.

Ja fa diverses temporades que aquest torneig compta amb la col·laboració de BBVA en el seu compromís amb el territori del Camp de Tarragona, les seves entitats i la seva gent. L’entitat financera, hi dona suport ja que troba que el Torneig embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l’esport base, com són el treball en equip, l’esperit de superació i el foment del talent. Valors que tant BBVA com el Reus Deportiu comparteixen i que es volen posar de relleu en aquesta iniciativa que fomenta l’esport entre els joves des de fa ja 20 edicions.

El Torneig Internacional d’Hoquei del Reus Deportiu es disputarà els propers 6, 7 i 8 de setembre i, tot i que encara falten confirmar alguns equips, comptarà amb la presència d’aproximadament 500 joves d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa.

Aquests son els resultats del concurs de dibuix:

1r cicle (1r i 2n de primària)
3r- Valeria Patricio, escola La Salle.
2n- Martí Reigada, escola Joan Rebull.
1r- Mireia Llevadias, escola Mare Molas
2n cicle (3r i 4t)
3r- Jordi Flos, escola Maria Cortina.
2n- Farah Dwasli, escola La Salle.
1r- Teressa Gallego, escola Joan Rebull.
3r cicle (5è i 6è)
3r- Aleix Navarro, escola La Salle
2n- Airi Gasco, escola Maria Cortina.
1r- Judit Mercadé, escola Maria Cortina.

Guanyadora absoluta: Mireia Romero, escola Joan Rebull (5è de primària).