El Reus Deportiu és un dels clubs protagonistes en aquests World Roller Games 2019. El club roig-i-negre aporta 4 patinadors al mundial en categoria individual, a més a més del Grup Xou Gran. Pau Garcia i Lídia Pujol patinaran en la categoria júnior, mentre que Nadia Iglesias i Sergio Canales ho faran a la sènior.

Júnior individual 

Pau Garcia buscarà revalidar el títol de campió mundial aconseguit la temporada passada. El patinador roig-i-negre ja ha aixecat aquesta temporada els Campionats de Catalunya i Espanya.

Garcia debutarà amb el programa curt el proper 5 de juliol a les 19:55h al Sant Jordi Club. Ho farà el 17è d’un total de 18 competidors. En cas de classificar-se pel programa llarg, aquest es disputarà el proper diumenge 7 de juliol a les 19:30h.

Per la seva banda Lídia Pujol arriba amb les expectatives altes després de classificar-se aquesta temporada com a Campiona d’Espanya i guanyar-se així el dret a disputar el seu primer mundial.

La patinadora debutarà també el dia 5 de juliol a les 16:20h, i sortirà a pista la 25a de vint-i-vuit patinadores. En cas de classificar-se pel programa llarg, aquest es disputarà també el diumenge 7 a les 17:30h.

Sènior individual 

Primera aparició de Nadia Iglesias en la màxima competició sènior. Si ve ja havia competit en un mundial en la categoria júnior, aconseguint la 4a posició la temporada anterior. Nadia Iglesias arriba al mundial després de penjar-se la plata a l’estatal.

La patinadora roig-i-negra arrencarà la competició el proper 11 de juliol a les 14:45. En cas de passar al programa llarg, aquest es disputarà el dissabte 13 de juliol a les 13:50h. Iglesias surt la 21a d’un total de 32.

I, finalment, el veterà mundialista del Reus Deportiu, Sergio Canales, que disputarà el seu 6è mundial. Canales arriba a la cita després de quedar en 3a posició al Campionat d’Espanya i amb l’expectativa d’intentar superar la 4a posició que va aconseguir al mundial passat.

Canales sortirà a pista el penúltim el proper 11 de juliol a les 18:15h i, en cas de classificar-se entre els 10 primers, disputarà el programa llarg el 13 de juliol a les 15:45h. Ambdós competicions -masculina i femenina- se celebraran al Palau Sant Jordi.

El Grup Xou 

El Grup Xou del Reus Deportiu anirà a Barcelona amb l’objectiu de lluitar per entrar a un podi que es compra molt car. Les roig-i-negres competiran al Palau Sant Jordi el diumenge 14 a les 19:05h. Surten les reusenques les vuitenes, just abans de Royal Eagles, Olot i Girona.