Classes específiques amb els millors especialistes del món de l’hoquei patins.

Entrenaments en grups reduïts de màxim 10 jugadors i 4 porters on es treballaran amb detall i de forma personalitzada aspectes específics del joc per part dels membres del primer equip del Reus Deportiu Miró.

Raul Marín i Marc Julià et donaran tots els secrets a l’hora de llençar faltes directes. Àlex Rodríguez, Joan Salvat i Ferran Giménez t’ajudaran a millorar la teva tècnica de xut i el llançament de penals. Romà Bancells, Pablo Nájera i Felipe Castro t’ensenyaran com millorar amb la pilota individualment, i de nou Raul Marín i Marc Julià, acompanyats per Pablo del Río, t’entrenaran en l’u contra u i finalització al porter.

I si ets porter no desesperis, que no només t’ajudaran els jugadors. Càndid Ballart i Gerard Montes, porters del Reus Deportiu Miró, també hi seran per compartir les seves armes en tots aquests aspectes: directes, xuts i penals, tècnica individual, i u contra u.

Les sessions seran d’una hora i quinze minuts en dos torns de dilluns a dijous les dues últimes setmanes de juliol. Es treballarà un tema cada dia:

DILLUNS: Faltes directes per jugadors i porters amb Raul Marín, Marc Julià, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMARTS: Tècnica de xut i penals per jugadors i porters amb Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Ferran Giménez, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIMECRES: Tècnica individual per jugadors i porters amb Romà Bancells, Pablo Nájera, Felipe Castro, Càndid Ballart i Gerard Montes.

DIJOUS: 1×1 i finalització amb Raul Marín, Marc Julià, Pablo del Río, Càndid Ballart i Gerard Montes.

El preu de cada sessió és de 25€ pels socis del Reus Deportiu i 30€ els no-socis. Si vols, però, et pots fer amb l’abonament setmanal: les 4 tecnificacions de la setmana per 80€ (100€ no-socis). A més a més, sortejarem cada setmana entre tots els participants dos abonaments per la temporada d’hoquei 2020/21.

El que es vol en aquestes tecnificacions és treballar de la forma més específica, així que has de tenir 12 anys o més per participar-hi. Per inscriure’t o més informació, truca al: 676 06 05 31. Recordeu que els clínics es realitzaran del 13 al 17 i del 20 al 24 de juliol.