El Reus Deportiu Miró s’imposa per 3-2 al FC Barcelona per aixecar el primer títol oficial de la temporada. 

L’acte oficial de recepció a l’Ajuntament serà aquest dimecres 18 de setembre a les 19h. 

Final èpica entre Reus Deportiu Miró i FC Barcelona. Dos equips que van oferir un espectacle d’hoquei de primer nivell en la final de la Supercopa d’Espanya disputada aquest passat diumenge 15 de setembre.

Els de Jordi Garcia s’havien imposat en semifinals al Deportivo Liceo en un dels partits més complerts del conjunt roig-i-negre. Amb un resultat final de 4-2 però amb la sensació de control durant tot el partit el Reus Deportiu Miró arribava a una nova final gairebé un any i mig després.

Tan Reus Deportiu Miró com Barça van oferir als aficionats una gran final. S’avançaria el Reus durant la primera meitat amb gol de Julià. En la segona el Reus perdonaria davant la porteria blaugrana i faltant pocs minuts de partit el Barça capgiraria el marcador.

Però el Reus no baixaria els braços, i tornaria a aixecar un partit que se li havia posat costa amunt amb gols d’Àlex Rodríguez i Joan Salvat, desviant un xut de Romà Bancells. La Supercopa d’Espanya torna a Reus 13 anys després.

Els actes de celebració de la Supercopa es faran el dimecres amb la visita al Santuari de Misericòrdia de Reus a les 18h i la posterior recepció a l’Ajuntament de Reus, on l’equip oferirà des del  balcó el títol a la ciutat. Us hi esperem!