El Reus Deportiu serà la seu d’aquest torneig, un clàssic de l’hoquei patins, en la seva 19 edició, que se celebrarà el proper 1 de juny.  

Ariana Sánchez, campiona del món de pàdel i actual número 7 del món en el rànquing WPT serà la padrina del torneig.

Per primera vegada en les 19 edicions del Joan Petit Nens amb Càncer el torneig repetirà seu. I aquesta no podia ser una altra que la ciutat de Reus, que ja en va acollir la 3a edició l’any 2003. Així doncs, el pròxim 1 de juny el Reus Deportiu s’omplirà de famílies de tot Catalunya, que viuran una jornada única i on molts infants podran disputar el seu primer partit d’hoquei patins.

Aquest dijous 7 de març s’ha fet la presentació oficial del torneig al Reus Deportiu amb la presència de Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, Carles Pellicer, alcalde de Reus, Jordi Salvadó, vicepresident del Reus Deportiu, Jordi Cervera, regidor d’esports, Dolors Sardà, regidora d’ensenyament, Montse Vilella, regidora de benestar social, Montserrat Caelles, regidora de cultura, Joan Torner, del Joan Petit Nens amb Càncer i Ariana Sánchez, la padrina d’aquesta 19a edició.

Des de l’any 2001 aquest torneig ha viatjat per tot Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l’objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El pròxim 1 de juny s’espera una assistència estimada d’uns 400 infants i les seves respectives famílies en la festa que és el Joan Petit Nens amb Càncer.

Una de les raons pel qual el Joan Petit és tan important dins el món de l’hoquei és, però, que cada any és capaç d’involucrar la ciutat on es fa el torneig i les seves entitats, empreses i ciutadans per tal que es realitzin actes previs tant de recaptació de fons com de conscienciació, tallers de salut, nutrició o vida sana, entre moltes altres activitats.

Cada any el Joan Petit Nens amb Càncer és apadrinat per una figura pública de la ciutat. En aquest cas la padrina serà l’Ariana Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18, que en tot moment s’ha mostrat molt predisposada a col·laborar amb el torneig. Des de l’organització s’ha volgut buscar una esportista pels valors intrínsecs que aquests aporten sobretot als més joves.

El Reus Deportiu juntament amb les regidories d’Esport, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l’Ajuntament de Reus ja treballa en accions i esdeveniments previs a la festa de l’1 de juny, que pròximament informarem.