Aquest dijous 21 de novembre es va celebrar al Palau Bofarull la 38a festa del Patinatge de la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge. 

En ella es van repartir reconeixements als esportistes o equips més destacats de les dues temporades anteriors de la província de Tarragona. El Reus Deportiu va comptar amb una gran nombre de reconeixements:

En patinatge, reconeixements pel Grup Xou Juvenil pels dos últims campionats d’Europa i al Grup Xou Gran per la trajectòria de les últimes dues temporades, on a banda de guanyar medalles a Catalunya i Espanya han disputat dos mundials. En individual, reconeixement a Pau Garcia, Sergio Canales, Lídia Pujol, Nàdia Iglesias i Arnau Albiol per l’excel·lent temporada passada.

En hoquei també hi va haver reconeixements, en aquest cas per l’equip aleví roig-i-negre, que la temporada passada assolia la 2a posició als Campionats de Catalunya i 3a als d’Espanya, classificant-se així per l’Eurockey, que es va disputar durant aquest mes a Vilanova.