El Reus Deportiu Miró podrà disposar de públic al Palau d’Esports pels partits d’OK Lliga, malgrat que amb importants limitacions.

Seguint les limitacions de les autoritats sanitàries i les condicions que imposa la RFEP, el Reus Deportiu Miró donarà accés fins a 425 espectadors al Palau d’Esports per als partits d’hoquei del primer equip. Es dividirà el Palau per zones, amb limitacions en cada zona per tal de respectar les distàncies de seguretat.

Cada setmana el club posarà a disposició les entrades, que s’hauran de comprar anticipadament a les oficines del Reus Deportiu, deixant les dades.

A causa de la impossibilitat de saber en quines condicions es desenvoluparà la temporada, el club no posarà de moment a la venda abonaments per tota la temporada. Tot i això, es donarà prioritat a l’hora d’aconseguir entrades als socis del club i als abonats de l’any anterior, que també disposaran d’un preu especial en la compra de les entrades. Cada abonat podrà disposar d’una entrada per carnet, i hauran d’acreditar que eren abonats amb el carnet de la temporada passada.

Els preus -de moment- de cara a la campanya 2020/21 seran els següents, dividits per zones:

ZONASOCIS RD – ABONATSPÚBLIC GENERAL
BUTACA TRIBUNA8,00€15,00€
BUTACA LATERAL6,00€8,00€
LATERAL SUPERIOR5,00€7,00€
GOL3,00€5,00€
GRADERIES DE PEU3,00€5,00€
MENORS DE 14 ANYS1,00€2,00€

 

Reus Deportiu Miró – Noia Freixenet.

Pel partit del diumenge 27 de setembre, que es disputarà al Palau d’Esports a les 20h, la venda d’entrades anirà de la següent manera:

A partir de dimarts podran venir a comprar entrades a les oficines del club, al c/Gaudí, tota aquella persona que disposés d’abonament la temporada passada i sigui soci o sòcia de l’entitat.

Des de dimecres s’obrirà la venda a tots els abonats de la temporada passada (que no siguin socis/es del club) i als socis de l’entitat que no siguin abonats.

A partir de dijous, s’obriran les entrades restants al públic general.

Totes les entrades aniran marcades amb la zona i localitat corresponents al Palau d’Esports, i s’exigirà que qualsevol persona que accedeixi al partit compleixi les normes i el protocol establert. Recordem que totes aquestes mesures són per la seguretat tant dels assistents al partit com de jugadors i treballadors de l’entitat. Demanem màxima responsabilitat a tothom.