El Reus Deportiu Miró presenta la que serà probablement l’única incorporació de cara la temporada vinent: Pablo Nájera.

Aquest dilluns 1 de juliol s’ha fet oficial a les instal·lacions del club la presentació de Pablo Nájera. Provinent del Vendrell, Nájera és un dels joves talents de l’OK Lliga. Amb tan sols 20 anys, el jugador ja ha demostrat que pot competir a la màxima competició estatal i serà un bon reforç per al Reus Deportiu Miró.

Jugador amb bon u contra u, desequilibri, velocitat i conducció, Nájera té unes qualitats que encaixen a la perfecció amb el joc ofensiu del Reus Deportiu Miró. El jove atacant signa per 4 temporades, essent així una aposta clara de futur per a l’entitat roig-i-negra.

Nájera s’ha mostrat ambiciós en la seva presentació com a nou jugador roig-i-negre, posant-se a disposició de Jordi Garcia per al que necessiti l’equip. Format a la pedrera del Barça, Nájera assegura que el pes de la samarreta d’un club històric no l’espanta, sinó al contrari, ja que és una oportunitat que molt pocs tenen, ha assegurat el nou fitxatge roig-i-negre.

Per la seva banda Toni Sánchez ha destacat precisament què, davant el poder dels clubs de futbol, el Reus segueix apostant per la joventut i el talent. Ha assegurat també que si no hi ha baixes d’última hora la plantilla del Reus Deportiu Miró per la temporada 2019/20 ja està tancada amb la sola incorporació de Nájera.