El Reus Deportiu Miró – FC Barcelona d’aquest pròxim 3 de desembre serà un partit molt especial. El Reus i la Cadena SER s’han unit per tal de realitzar l’acte inaugural de la campanya de Nadal “Cap nen sense joguina”, una campanya solidària que pretén recollir joguines per la canalla més desafavorida.

I aquest inici de campanya no podria ser menys espectacular. Al descans del partit d’OKLliga entre Reus i Barça es farà un llançament de peluixos a la pista. Peluixos que posteriorment es recolliran per la campanya de “Cap nen sense joguina” per voluntaris de la Creu Roja i del mateix Reus.

Així doncs, porta el teu peluix al partit i prepara’t per llançar-lo amb força al centre de la pista durant el descans!

I si no en pots portar cap, no pateixis! El Tomb de Reus cedirà 200 peluixos per la graderia jove, formada pels jugadors i jugadores de la base del Reus, i la Unió de Botiguers de Reus posarà a l’entrada del Palau una parada per tal que us pugueu fer amb un peluix per llençar!

Entrades pel partit entre el Reus Deportiu Miró i el Barça!

Vas venir el dia de la pluja? Ets abonat? Vols una entrada anticipada? Ho hauràs de fer de la següent manera:

El dia del Reus – Barça s’habilitaran dos accessos: Per la porta 2 haurà d’entrar la gent que tenia l’entrada del passat 22 d’octubre, que els servirà encara que estigui estripada.

Els abonats i abonades al Palau d’Esports podran entrar pels dos accessos habilitats normalment, ja sigui per la banda del pàrquing del club o del c/Escornalbou.

I, finalment, si vols una entrada anticipada pel ReusDeportiu Miró – FC Barcelona la podràs comprar des de ja mateix a recepció del club, al c/Gaudí 66, de 8h del matí a 21h de la nit. El cost és l’habitual: 5€ i 2×1 pels #SocisRD!