El Reus Deportiu obrirà la piscina 3 (interior) i la recepció en cas que Tarragona avanci a la fase 2.

La piscina serà per ús esportiu, un carril per persona durant una hora i anirà amb reserva prèvia. S’amplia l’horari del tennis.

PISCINA

Si Tarragona passa a la fase 2 els socis del Reus Deportiu podran començar a la piscina número 3 per a ús esportiu. Segons la normativa vigent, aquestes seran les condicions per a gaudir-ne:

  • La piscina estarà oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat amb reserva prèvia.
  • Les reserves seran d’hora en hora, i la piscina serà exclusivament per a ús esportiu.
  • L’horari de la piscina serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.
  • Un carril per persona.
  • Les reserves es gestionaran exclusivament via telefònica, al 679 571 239.
  • L’horari per reservar s’amplia: de 9h a 13h i de 16h a 20h.
  • L’accés serà per la piscina exterior, al costat del bar-restaurant.

L’accés a la piscina tindrà, també, tota una sèrie de mesures d’higiene i seguretat:

  • No es podran fer servir els vestuaris ni lavabos.
  • El club habilitarà dos vestuaris individuals, situats a la zona de piscines exteriors, més pròxima a la piscina 3 i a l’accés. A l’haver-hi només dos vestuaris, es recomana que la gent vingui i marxi canviada per evitar cues i aglomeracions.

Abans d’accedir a la piscina es procedirà a desinfectar el calçat i prendre i anotar la temperatura de cada usuari/a. També desinfectat de mans.

RECEPCIÓ

A partir de dilluns, sempre que es passi a la fase 2, el club reobrirà el servei de recepció, amb horari de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres. Aquest mateix horari serà el de reserves via telefònica de les activitats esportives (classes dirigides, tennis/pàdel i piscina).

Preguem als usuaris que facin un ús responsable del servei de recepció i que es mantingui la distància de seguretat a l’hora de fer cua amb les marques que s’han habilitat a terra.

TENNIS I PÀDEL

L’horari del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu s’ampliarà a partir de dilluns també als matins. Així doncs, l’horari serà de 9h a 13h i de 17h a 21h. També a partir de dilluns obrirà la el bar-restaurant de les instal·lacions. Aquesta ampliació d’horari es durà a terme encara que no s’avanci a la fase 2.

Les normes del tennis i pàdel es mantenen: les pistes seran d’ús exclusiu per a socis i sòcies, de franc, i amb reserva prèvia al telèfon habilitat. Els partits, mentre la normativa no digui el contrari, seguiran sent d’u contra u tant en tennis com en pàdel.