A partir del proper dilluns 1 de juny el Reus Deportiu obrirà la piscina exterior per nedar.

Segons el comunicat d’ahir de la Federació de pàdel i el CSD, es permet des de ja el joc per parelles a tennis i pàdel.

El Reus Deportiu segueix obrint espais a mesura que es va avançant en la desescalada i a mesura que les autoritats van confirmant quins espais es poden obrir i en quines condicions.

Així doncs, a partir d’aquest dilluns 1 de juny el Reus obrirà la piscina exterior només per fer esport. Encara no es permet l’ús lúdic de la piscina, i aquesta tindrà el mateix funcionament que la piscina interior.

Així doncs, hi haurà a partir de dilluns 8 carrils exteriors, en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, amb reserva prèvia d’un carril hora per persona i amb un màxim (per les piscines) de 3 reserves setmanals per soci/a. Els socis i sòcies hauran de venir preparats per a la piscina, i en cap cas es permetrà romandre a la instal·lació una vegada finalitzada la pràctica esportiva.

D’altra banda, a partir d’avui mateix ja es podrà jugar a pàdel i tennis 2×2. El funcionament serà igual fins ara, i és imprescindible seguir mantenint la prudència i les mesures de seguretat i higiene. L’horari segueix sent de 9h a 13h i de 17h a 21h. Les reserves seran d’una hora.