El Reus Deportiu, en consonància amb la circular rebuda per part de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Reus sobre les mesures a adoptar a Reus per fer front als nous contagis de Covid-19, prendrà amb efecte immediat les següents mesures de limitació de les activitats grupals:

  1. Es procedeix a l’anul·lació dels Casals i Campus d’Estiu que hi havia programats durant els pròxims 15 dies.
  2. Així mateix, es cancel·len també els cursets de natació, tant els que havien de començar com els que s’estaven duent a terme durant aquest mes d’agost.
  3. Queden suspesos els entrenaments de totes les seccions de les bases roig-i-negres.
  4. Totes aquestes mesures es mantindran fins al dilluns 7 de setembre o fins a nova indicació.
  5. No es podrà fer ús de les pistes de bàsquet i hoquei patins, ni exteriors ni interiors.

El Reus Deportiu pren aquestes mesures per tal d’evitar nous contagis, seguint les recomanacions tant de la Generalitat de Catalunya com de l’Ajuntament de Reus, i amb l’objectiu d’evitar al màxim possible els contagis. Malgrat la feina proactiva que s’està fent des de l’entitat per tal d’efectuar totes aquestes activitats amb les màximes condicions de seguretat i mesures d’higiene possibles, la situació a la ciutat ha arribat a un punt on el més prudent és anul·lar les activitats grupals i entrenaments.

Tant les zones d’aigües com el gimnàs i classes dirigides, així com el tennis i el pàdel, seguiran obertes als socis i sòcies de l’entitat. Es tornarà a prendre la temperatura a tota persona que accedeixi al club. Tot i això, demanem màxima prudència en l’ús de les instal·lacions. És imprescindible seguir amb més diligència i prudència que mai les mesures de seguretat i higiene que s’indiquen per tal de poder continuar amb la pràctica esportiva al Reus Deportiu. En cas contrari, el club es veurà obligat a limitar de nou l’ús de les instal·lacions.

El Reus Deportiu seguirà fent tots els esforços, més fins i tot veient la situació que s’està vivint a la ciutat de Reus, per tal que tots els socis i sòcies de l’entitat puguin seguir gaudint del club en les millors condicions de seguretat i higiene, i és per això que demanem també la vostra col·laboració.