La secció de patinatge del Reus Deportiu comença una nova etapa amb el repte de seguir sent un dels clubs amb més prestigi a nivell internacional. 

Amb una base que puja forta i entrenadores i entrenadors de primer nivell el club afronta una nova etapa després dels World Roller Games de Barcelona. 

Els World Roller Games de Barcelona, celebrats la primera quinzena d’aquest passat mes de juliol, era una fita amb un abans i un després. Era per moltes patinadores i patinadors l’última competició que disputaven. Un mundial a Barcelona, a casa, davant de familiars i amics era un moment perfecte per finalitzar una carrera en un esport molt sacrificat, que malgrat ser amateur precisa d’una dedicació gairebé professional.

Però això continua, i durant aquests dies el patinatge del Reus Deportiu torna a iniciar l’activitat, això sí, amb molts canvis sobretot a nivell de grups xou. A falta d’acabar de formar els grups, moltes integrants del Grup Xou Júnior tri-campió d’Europa faran un pas endavant per defensar l’escut roig-i-negre al Grup Xou Gran. La base del Reus és àmplia i es confia plenament en la capacitat d’aquestes patinadores per poder competir al màxim nivell. L’objectiu, brillar als World Roller Games d’Argentina de 2021.

Entrenadors de primer nivell per una base de primer nivell 

El Reus Deportiu compta amb un elenc d’entrenadors de primeríssim nivell per als seus equips, amb Laura Sànchez i Òscar Molins al capdavant de l’individual i Montse Fornós i Xavi López en l’apartat de grups xou.

Laura Sànchez i Òscar Molins, que estaran al capdavant de les patinadores i patinadors individuals, tenen una dilatada trajectòria com a patinadors i també com a entrenadors, amb incomptables medalles a les seves vitrines. Estaran acompanyats per Elena Romo, Carol Ortuño, Joan Arqués, Gisela Artigau, Natàlia Garcia i Sergio Canales. Laura Sànchez també es farà càrrec del Grup Xou Júnior, amb Xavi López com a coreògraf.

Xavi López està considerat un dels millors coreògrafs del món, amb també un gran nombre de medalles aconseguides tan a nivell d’Espanya com a Itàlia o el Brasil. Acompanyarà com a coreògraf a Laura Sànchez al Xou Júnior i a la nova enternadora del Grup Xou Gran, Montse Fornós, patinadora i entrenadora amb sobrada experiència – i medalles- en diverses categories de xou.

Entre Òscar Molins, Laura Sànchez, Xavi López i Montse Fornós sumen aquesta quantitat de medalles en Campionats Nacionals, Europeus i Mundials: