Canvis importants al Tennis i Pàdel del Reus Deportiu. Per tal de promocionar i dinamitzar la instal·lació, s’ha creat un nou abonament per tal que els amants de la raqueta puguin gaudir-ne al màxim.

Així doncs, s’ha creat l’“Abonament de Tennis i Pàdel”, una tarifa plana de pistes tant de tennis com de pàdel i ús de piscina d’estiu de les instal·lacions (juliol i agost).

Quina diferència hi ha entre el soci del Reus Deportiu i un abonat del Tennis i Pàdel?

El concepte de soci o sòcia del Reus Deportiu no té cap variació. Els socis i sòcies de l’entitat seguiran tenint els mateixos drets i obligacions. Accés a les zones d’aigües, preus especials en serveis i l’opció d’adquirir nous serveis amb un tarifa addicional.

Si vols saber tot el que implica ser soci o sòcia del Reus Deportiu, t’ho expliquem en detall aquí: https://reusdeportiu.org/wp-content/uploads/2020/04/Drets-SocisRD.pdf

Els socis i sòcies de l’entitat que reservin pista de tennis o pàdel hauran d’abonar 2€ per ús de pista en horari matinal i 4€ a la tarda. Per als més habituals, hi ha la “tarifa plana” d’ús de pistes, amb la següent tarifa: Quota de soci/a + 25€. Aquesta tarifa et permet la utilització de les pistes tant de tennis com de pàdel a cost 0.

Per altra banda, l’abonat/da del Tennis/Pàdel del Reus Deportiu no és soci de l’entitat. És una quota per fer ús il·limitat de les pistes de tennis i pàdel i de la piscina d’estiu d’aquelles instal·lacions, però no les instal·lacions del c/Gaudí ni disposarà dels drets i deures que tenen els socis i sòcies de l’entitat.

Les quotes dels abonats al Tennis i Pàdel seran les següents:

Adults: 40€ mensuals.

Júniors (menor de 18 anys): 20,70€ mensuals.

De cara a l’estiu, s’hauran d’abonar els primers tres mesos per avançat de la quota d’abonats al Tennis i Pàdel, que dóna accés també a la piscina exterior els mesos de juliol i agost.

En cas que un no-soci ni abonat vulgui fer ús de les pistes, la tarifa serà de 4€ al matí i 6€ a la tarda. L’entrada diària a la piscina té un cost de 10€.