El Reus Deportiu, juntament amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, ha realitzat aquest dijous 5 de setembre una donació a la Vall d’Hebron Research Institute de tots els diners recaptats durant el Joan Petit Reus.  

El donatiu del Reus, a falta encara de tancar l’any, serà de 50.000 euros, una xifra que ha superat totes les espectatives i que encara pot créixer més.

Mai s’és prou solidari. Però si hi hagués un sostre, Reus de ben segur que hi està ben a prop. La xifra de diners recaptada enguany arriba ja als 50.000 euros. I encara falten actes, com per exemple l’acció solidària que comença aquest dijous mateix juntament amb la Unió de Botiguers, on el gegantó del Joan Petit visitarà fins a finals d’any els 32 establiments associats.

En l’acte d’aquest dijous 5 de setembre una delegació del Reus Deportiu, encapçalada pel vicepresident i coordinador del Joan Petit Reus, Jordi Salvadó, ha fet l’entrega juntament amb els patrons de la Fundació Joan Petit de 60.000 euros (cinquanta-mil del Reus i deu-mil de la Fundació) recaptats fins al moment a la Vall d’Herbon Research Institute. Aquests diners es dedicaran íntegrament a la investigació contra el càncer infantil.

Des del Reus Deportiu no tenim més que paraules d’agraïment i reconeixement a tothom que ha col·laborat i ha aportat el seu granet d’arena, i especialment a totes i tots aquells voluntaris i entitats que han estat durant mesos al peu del canó per aconseguir aquesta recaptació que ha superat les expectatives més optimistes.

Malgrat això, i com s’explicava abans, el #JoanPetitReus encara no s’ha acabat, i aquesta xifra encara pot créixer més. Des d’avui mateix i fins a finals d’any, el Gegantó del Joan Petit recorrerà aquests 32 establiments de la Unió de Botiguers juntament amb l’urna solidària, on podreu fer una donació per la causa. Així doncs, reusenques i reusencs, això no s’ha acabat! Aprofiteu per fer les últimes donacions solidàries i, de pas, feu-vos un selfie amb el Gegantó per pujar-lo a les xarxes socials amb el hastag #JoanPetitReus.

Aquest és el llistat d’establiments i dates on podreu trobar el Gegantó: