Horaris del club, franges i reserves:

A partir d’aquest dilluns 22 de juny el Reus Deportiu ha eliminat les franges horàries i la reserva prèvia a zones d’aigües i sales de fitness i cardio. Les mesures d’higiene s’hauran de seguir respectant en tot moment mentre així ho indiqui el club.

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost s’obrirà també la piscina de les instal·lacions del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu.

Les classes dirigides seguiran funcionant mitjançant reserva prèvia, que es podrà fer via internet o via telefònica. S’augmentarà l’oferta actual de dirigides.

Així doncs, els horaris de les diferents zones del club seran els següents:

Horari de piscines a partir de l’1 de juliol:

 • Piscina 1: De dilluns a divendres de 6:30h a 21h. Dissabte i diumenge de 9h a 15h.
 • Piscina 2: De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h.
 • Piscina exterior: De dilluns a diumenge de 10h a 20h.

Horari gimnàs a partir de l’1 de juliol:

De dilluns a divendres de 6:30h a 21h. Dissabte i diumenge de 9h a 15h.

S’augmentarà el número i franges horàries de classes dirigides.

Horari Tennis i Pàdel a partir de l’1 de juliol:

Horari pistes: De 9h a 21:30h.

Horari piscina: De 10h a 20h.

Quotes d’estiu:

De cara els mesos de juliol, agost i setembre, com ja és habitual, les noves altes com a soci o sòcia de l’entitat és necessari que abonin matrícula i els tres mesos per avançat. En aquest cas, la quota bàsica de soci o sòcia per tot l’estiu quedarà de la següent manera:

Numerari: 212,85€ (majors de 18 anys).

Familiar: 345,45€ (Parella i un fill. Cada fill +5,15€ mensuals).

Júnior: 156,20€ (menors de 18 anys).

Pensionista: 122,25€ (majors de 65 anys).

 

INVITACIONS I ACCÉS DE NO-SOCIS

A partir de l’1 de juliol es permetrà l’accés a les instal·lacions del Reus Deportiu als no-socis de l’entitat. També s’habilitaran de nou les 10 invitacions anuals (si fa més d’un any que ets soci o sòcia de l’Entitat ininterrompudament) i es començaran a habilitar les invitacions que es van prometre durant el confinament. Així funcionarà tot plegat:

Accés instal·lacions per als no-socis:

Les persones que no siguin sòcies del Club poden accedir a les instal·lacions pagant una entrada diària de 5€ per a piscina. En cas que sigui la primera vegada que accedeixen hauran d’abonar també l’assegurança anual obligatòria de 3€, que es paga una vegada l’any. Ha de venir obligatòriament acompanyat/da d’un soci/a.

10 invitacions anuals:

Si fa més d’un any que ets soci del Reus Deportiu ininterrompudament, tens automàticament 10 invitacions anuals per gastar amb qui vulguis. Aquestes invitacions són per tal que una persona que no és sòcia de l’entitat pugui venir amb tu a fer ús de les instal·lacions.

Per a fer-ne ús només cal que passeu per recepció amb la persona que convideu per tal de validar la invitació. En cap cas es cedirà una invitació si el soci o sòcia no hi és present.

Invitacions Covid-19:

El Reus Deportiu va prometre una invitació per cada soci/a per cada dia que el club estigués tancat a causa del Covid-19. En total, el club va restar tancat un total de 59 dies, des del 14 de març fins al 12 de maig. Aquestes invitacions, per tal de respectar els aforaments i donar prioritat als socis i sòcies en l’ús de les instal·lacions, aniran de la següent manera:

 • Podran fer ús de les invitacions els socis/es que seguissin actius durant el confinament i fins al dia 12 de maig. En cas de donar-se de baixa en qualsevol moment, aquestes invitacions es perdran.
 • Les invitacions són per fer ús de les instal·lacions acompanyats. Així com en les 10 invitacions anuals, no es cedirà cap invitació sense el soci o sòcia present.
 • Per gaudir d’aquestes invitacions s’ha de ser soci/a de l’entitat en el moment del bescanvi.
 • Les invitacions seguiran actives com a màxim fins al 31/12/2021.
 • Com a màxim es podrà convidar, amb les invitacions de Covid-19, la mateixa persona un total de 3 vegades.
 • Per bescanviar les invitacions s’haurà de fer a recepció, juntament amb la persona a qui convidis.
 • El convidat/da haurà d’abonar, en cas de no tenir-la, l’assegurança anual de 3€, que s’ha de pagar una vegada anualment.
 • Les invitacions de Covid-19 es podran fer efectives només de dilluns a divendres.