La festa-torneig del #JoanPetitReus, celebrada aquest 1 de juny, acaba amb una recaptació de 30.658€.

Unes 1.500 persones han gaudit d’una jornada d’hoquei, jocs, dansa i solidaritat al Reus Deportiu.

Aquest dissabte 1 de juny s’ha celebrat la festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer en la seva 19a edició al Reus Deportiu. Una jornada on més de 400 famílies han pogut presenciar el primer partit d’hoquei de la majoria de participants i on ha predominat la solidaritat i la diversió per sobre la competitivitat.

De tal manera ha predominat la solidaritat que s’ha aconseguit una recaptació espectacular. Als aproximadament 6.000 euros que ja hi havia d’actes previs cal sumar-hi 4.000 euros de la Vermutada de la Mercadal de Vermuts Miró i 20.658 euros que s’han recollit durant el dia a les instal·lacions del Reus Deportiu. En total 30.658€, però aquesta no és la xifra final, doncs encara queden actes per celebrar!

Tot això ha estat possible gràcies als més de 400 voluntaris que ho han fet possible i a les més de 50 entitats i empreses que, solidàriament, han aportat el seu granet d’arena per tal que aquest esdeveniment recaptés el màxim de diners i fos tot lo divertit per les famílies que era possible.

La festa torneig Joan Petit és un esdeveniment que se celebra anualment a una ciutat diferent i on la canalla de les escoles d’hoquei de tot Catalunya juguen el seu primer partit d’hoquei. Tota la recaptació del torneig es dedica íntegrament a la recerca contra el càncer infantil. Aquesta ha estat la 19a edició de la festa-torneig Joan Petit, però la primera que repetia seu, doncs Reus ja va organitzar la 3a edició.

Malgrat que festa-torneig Joan Petit és el moment central de tot un any hi ha més esdeveniments posteriors, igual que n’hi va haver molts amb anterioritat. Podeu consultar aquí el llistat d’esdeveniments realitzats i els que queden per celebrar, doncs la recaptació encara pot ser major.