Estimats socis i sòcies de l’Entitat,

El motiu d’aquesta carta és, abans que res, donar-vos les gràcies per l’esforç que la immensa majoria de vosaltres esteu fent i que fareu. Sabem que les darreres setmanes, per raons de salut, de feina, de confinament, etc., no han sigut fàcils ni ho seran les que venen. Tampoc ho són per a nosaltres, la Junta Directiva d’un Club que està davant d’una de les pitjors situacions econòmiques que ha viscut en 110 anys d’història. Una història amb alts i baixos, com en qualsevol entitat o club. Una història que s’ha escrit amb l’esforç, amb la voluntat i la generositat de molta gent.

Vosaltres també formeu part d’aquesta història. Però sobretot en sou el present i la millor garantia de futur. El Reus Deportiu és teu, ja que som un club social.

Recentment, en motiu de les justificades disposicions sanitàries i de prevenció del COVID-19, el Reus ha patit un nombre important de baixes de socis que han fet minvar significativament els ingressos del Club. A aquestes quantioses baixes, cal afegir els degoteig continuat de rebuts impagats que fan dia a dia que la tresoreria minvi molt i sigui imprevisible. El Club, amb unes instal·lacions exemplars com pocs, necessita mantenir-les per a quan hi torneu, feines administratives de seguiment, de planificació, de dissenyar les instal·lacions per a adequar-les als nous requisits tècnics i de prevenció per a quan pugueu tornar-les a gaudir.

El Club, a més, com tota Entitat que inverteix i es modernitza constantment, té uns compromisos contractuals que, malgrat s’han renegociat a curt termini i s’han aconseguit millores en el finançament, cal fer-hi front, avui, el mes vinent o quan toqui malgrat encara que el Club estigui sotmès a l’obligat tancament.

Ens consta que, per raons d’economia personal i/o familiar, molts heu procedit a donar-vos de baixa, o simplement, tornar el rebut bancari. D’altres ho heu fet de forma més abrupta pel fet de no poder “anar al Reus”.

Cada cop som menys els que, entre tots, sostenim econòmicament el Reus Deportiu. Fins quan, només depèn de vosaltres. La Junta Directiva té l’absoluta prioritat de mantenir la viabilitat del Club, sense deixar de pensar en com compensarem el temps que no hem pogut gaudir-ne plegats.

Malgrat les enormes dificultats, el Club, la seva Junta Directiva i els seus més de 90 treballadors no ens rendim. I esperem que vosaltres tampoc: l’Entitat us necessita més que mai, ja que sense la vostra quota no podrem subsistir.

Cuideu-vos, cuidem-nos, i espero veure-us molt aviat, que serà la millor notícia de totes.

Ara i sempre, Força Reus!

Atentament,

Mònica Balsells
Presidenta del Reus Deportiu