Aquest passat dijous 24 d’octubre es va realitzar el sorteig de l’Eurockey Cup U15, on participarà el Reus després de la 3a posició aconseguida al Campionat d’Espanya de la temporada passada. 

El Reus compartirà grup amb el RHC Wimmis, campió de Suïssa, el RH Scandiano, tercer italià, i el Paço de Arcos, segon classificat de Portugal. 

Ja està gairebé tot preparat per l’Eurockey Cup, que es disputarà a Vilanova entre el dijous 31 d’octubre i el diumenge 3 de novembre. L’Eurockey Cup ajunta els millors equips infantils i juvenils d’Europa, i entre ells hi serà l’Infantil del Reus Deportiu.

Debutaran els roig-i-negres contra l’Scandiano el mateix dijous 31 a les 19:30h. El següent partit, contra el Paço d’Arcos, serà el divendres 1 a les 12:30h del migdia i, finalment, tancarà la fase de grups contra el Wimmis suïs el mateix divendres a les 19:30h.

Els dos primer de cada grup es classifiquen per als quarts de final, que es disputaran dissabte al matí. En cas de no classificar-se per quarts quedarà encara la lluita per aconseguir quedar el més amunt possible a la classificació final, també el mateix dissabte.

A última hora de dissabte es disputaran les semifinals i, diumenge, la final i la tercera i quarta plaça.