Gran Campionat d’Espanya de les patinadores i patinadors del Reus aquest passat cap de setmana de l’1 de juny al País Basc:

4 podis en 4 categories del Campionat d’Espanya de Patinatge Júnior i Sénior, dos dels quals a la posició més alta d’aquest. El patinatge roig-i-negre està d’enhorabona.

Pau Garcia s’imposava en la categoria júnior masculina i ratificava la primera plaça aconseguida al programa curt. També en categoria júnior, Lidia Pujol es penjava l’or i assegurava la seva presència als World Roller Games de Barcelona. Gran campionat també d’Abril Ferrer, que finalitzaria en 14a posició.

I pel que fa als sènior, també enormes resultats dels patinadors dirigits per Òscar Molins. Nadia Iglesias aconseguia pujar fins la segona plaça, retallant una posició respecte el disc curt. Laura Ballestero, també en categoria sènior, acabaria amb una molt meritòria 16a posició.

Finalment, en la categoria masculina, gran campionat de Sergio Canales, que acabaria pujant el podi en tercera posició per darrere dos grans rivals.