El Reus Deportiu tindrà a partir d’aquest any 2020 equip professional de Fortnite, que serà el buc insígnia de la nova secció de videojocs que acollirà el club roig-i-negre. 

L’actual Sala Polivalent s’adaptarà com a sala d’ordinadors per tal que els professionals dels videojocs puguin entrenar i celebrar les competicions. 

FC Barcelona, València CF, PSG, Shalke 04 i un llarg etcètera d’equips professionals de futbol ja tenen secció d’esports electrònics. I el Reus no s’ha volgut quedar enrere, i gràcies a un important acord comercial disposarà ara de mitjans per ser un dels equips de referència a Espanya.

Aquesta secció no va encarada solament a la competició, sinó que també voldrà conrear la seva pròpia base. Així doncs es contractaran professionals dels videojocs per tal que entrenin els socis i sòcies de l’entitat que s’hi vulguin apuntar i intentar assolir el primer equip.

Aquest canvi ve donat gràcies a una empresa de comunicacions que des de ja fa temps buscava invertir en un club amb aquest propòsit. Així doncs, l’empresa assumirà els costos de la secció i dels equips professionals i aquests portaran el seu nom. En breu tindrem més notícies sobre com i quan començarà a competir el Reus Deportiu Innocents.