D’acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d’actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d’Emergència 1, i en base a la Resolució SLT/719/2020, del Departament de Salut, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, el Reus Deportiu comunica que:

1- Les instal·lacions del Reus Deportiu romandran tancades durant 14 dies a partir d’aquest dissabte 14 de març (inclòs).
2- Totes les instal·lacions del Reus romandran tancades, incloent-hi piscines, gimnàs, pistes interiors i exteriors, el tennis i pàdel, pàrquing i restaurants.
3- La data de reobertura de les instal·lacions serà, si no s’indica el contrari per part de les autoritats competents, el dissabte 28 de març.
4- El club seguirà atent a l’evolució dels esdeveniments, en permanent contacte -com fins el dia d’avui- amb les autoritats corresponents i prendrà les mesures que s’indiquin en tot moment.
5- L’evolució d’aquests esdeveniments i les indicacions de tals autoritats marcaran l’actuació del Reus respecte l’obertura i normal funcionament de les instal·lacions.
6- La prioritat del Reus Deportiu és la salut tant d’usuaris com dels treballadors de l’entitat, per la qual cosa les decisions que es prenguin aniran en aquesta línia, sempre respectant i acotant les indicacions de les autoritats.
Demanem als socis i sòcies comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures.