L’equip infantil va acabar en setena posició l’Eurockey Cup que s’ha disputat aquest primer cap de setmana de novembre a Vilanova. 

Els roig-i-negres caurien a quarts de final contra el CH Caldes a les directes amb gol fantasma inclòs.

Gran torneig de l’infantil del Reus Deportiu malgrat no poder superar als quarts de final al que va ser el seu botxí als Campionats de Catalunya, el Caldes, actual campió estatal.

Abans, el Reus havia passat implacablement la fase de grups amb 3 victòries contra el Paço d’Arcos portuguès, l’Scandiando italià i el Wimmis suïs.

En els quarts de finals, malgrat que s’avancés el Caldes en l’electrònic, el Reus aconseguiria l’empat en un partit en el qual va ser dominador l’equip roig-i-negre. Al final, la loteria de les directes va ser així, doncs el Reus quedaria fora de la lluita de les semifinals amb un gol legal que els col·legiats no van apreciar.

Però encara quedaven partits per disputar. Els roig-i-negres tornarien, de nou, a perdre en les directes contra el Dominicos després d’un 0-0 en el temps reglamentari, i aconseguirien la 7a posició en derrotar 3-0, de nou, al Paço d’Arcos.